PARTYPLANNER.

Allmänt

Happy söndag sweeties!

Jag har ett uppdrag som partyplanner i helgen så istället för att sitta vid min mac igår så blåste jag upp ballonger och dekorerade, något jag älskar precis lika mycket som att blogga!  Och sen, på kvällen, så hade vi en riktigt trevlig familjemiddag ute på restaurang och idag blir det Öppet Hus på mammas mans arkitekt kontor för att fira hans 75-års dag (ni som har Kuriren som morgontidning här uppe i norr såg kanske annonsen i fredags?) och då ska jag vara lite värdinna och stå i dörren och ta emot gästerna med ett glas bubbel så – sitter här med hårrullar nu och fixa det sista…  Sen ska vi iväg!

Så – får blogga mitt team building tips senare och ni ska även få se inbjudningarna till J´s birthday party men nu är det fullt fokus på Hans 75-år got to go… !  🙂


Gårdagens = byxor Zara, blus Gina Tricot, skor shoppade på Top Shop i Hong Kong och sommarens favoritväska. Och snacka om flax att jag fick tag i alla dessa eukalyptus! (det är inte lika lätt att få tag i stora buntar här som i Oslo…) de har jag nu delat upp i flera vaser inför dagens festligheter. Eukalypys är så tacksamt att dekorera med för de luktar dessutom super fräscht!  (ett tips!!).

Johannas inbjudningskort ska få ett helt eget inlägg men – la upp den här bilden på instagram på morgon (jag heter Gizmolinas) och här ser ni fram / baksida.  Det blev en donut i år!  och ja, jag fick klippa och klippa och klippa… ha, ha. men mer om det i ett eget inlägg som sagt.

 

Önskar dig en underbart härlig dag denna soooliga vackra söndag! 🙂

Kramar & Kärlek!

 

Miss.G.

 

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “PARTYPLANNER.”

  1. Viktoria-pinkpastry says:

    Wow! Så fantastiskt fina inbjudningar. Du gör allt så festligt och härligt och fint. Strör så mycket glitter runt dig. Måste va underbart att ha dig i sitt liv. Är underbart att få ta del av det i din blogg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *