PÅSK-PRESENT-TIPS.

Allmänt Påsk-present-tips! Påsken 2017

17880329_10154360532850796_2279389609131201697_o

Jag älskar verkligen all påsk från Lagerhaus och chokladen från Lindt…perfekta att både duka med och att ge bort!  Sen tycker jag inte att det är så lätt att hitta fina påsk-kort så , jag gör mina egna.  Till detta har jag bl.a. använt bokstavs stämplar (ett av mina bästa köp).

Jag tror att många av er har påsklov nu och därför inte tittar in lika ofta (ni gör helt rätt i att njuta uteliv) men – jag kör på med påsktips här ändå och hoppas att de inspirerar er som hälsar på! 🙂

17879872_10154360305690796_7553861828437723062_o

Den här presenten gav vi bort idag.  Påskliljor (en lite lyxigare variant) och ett påskägg från Lagerhaus (ägget är en favorit, är egentligen från förra året men i butiken här i Luleå har de de även i år, kostar bara 15 kr.) som jag fyllt med den sötaste påsk-choklad-kalendern (som kickar igång i morgon) och fina påsk-choklad. Det lilla xtra blir det rivna silkespapiret (det säljs i påsar hos Skapa).

Åh den glädjen i att ge bort presenter….Älskar det! 🙂

Kategori: Allmänt, Påsk-present-tips!, Påsken 2017 | 4 Comments

4 responses to “PÅSK-PRESENT-TIPS.”

 1. Kerstin says:

  …i umeå kostar alltid äggen 10 kr….på lagerhouse.

 2. Katrin Lindenhall says:

  Glad påsk! Hoppas ni får en fin resa och mysiga dagar. Själv håller vi på förbereda packning för 14 dagar i solen med en övernattning på Clarion i Sky City. Behöver sooool. Sköt om er och så snyggt med väskan och skorna… Gillar att matcha ihop stilrent. Hälsningar Katrin

 3. Lina says:

  Älskar dina påsktips. Det slog mig även igår att jag nog blivit väldigt inspirerad av dig genom din blogg. Min påsk är numera ljusgul och ljusrosa 🙂 (jag brukar vara ganska återhållsam med färg annars!) Här i södra Sverige bjuder tyvärr påsken på 5 grader och regn! (Mot förra veckans 18 grader och sol!!) Glad Påsk och tack för att du delar med dig av ditt liv – mkt feelgood det gillas av mig! Kram

 4. Cecilie says:

  Masse fine påsketips ☀
  Er Skapa en butikk i Sverige ? Er nemlig alltid på utkikk
  Etter strimlet papir til mine påskeegg og gaver

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *