PÅSKAFTON ON THE ROAD.

Allmänt

11102912_10152728724020796_480716820916635364_n

Pics från vårt fina hotellrum på Scandic Hotel Palace som vi checkade ut från i fredags.

Heeeey sweeties! 

Förlåt min frånvaro….!  Vi körde vidare mot Legoland igår (fredag) och väl framme (efter ca 3 tim) gällde det att få ut maximalt av tiden så det blev tyvärr aldrig läge att öppna mac´en och sitta och blogga (hade en del lego att bygga…)  Men nu är jag här!  kl.04.30 natt mot söndag. I know, crazy sent! så – jag tittar bara in till er snabbt innan jag dyker i säng för nu är jag trött alltså…zzz…  Vi körde nämligen från Legoland runt kl.15, eller om det var 16?, minns inte helt… och då var planen att köra så långt vi orkar innan vi checkar in på något hotell för att chilla och sova och sen köra vidare i morgon. Alternativet var att stoppa i Cph så att vi skulle få kvällen där. Men, när vi väl började köra så körde vi på och vips! så var vi framme i Göteborg och då var både jag och JIG så trötta att vi insåg att vi måste stoppa för att övernatta.  Klockan var trots allt runt 24 och vi hade kört i ca 8 timmar.

Så, jag gick in på ett Scandic och checkade pris men då kände jag plötsligt att det skulle bli värsta  prosjektet att bära in en sovande Johanna och allt bagage etc så jag gick ut till JIG och sa att jag tar över ratten också kööööör vi!  Så sagt och gjort, jag gasade på och ca 3,5 timmar senare var vi hemma!  Herregud så skönt!  Och säga vad man vill om de norska vägarna men SOM jag älskar att de är belysta!  Den känslan att slippa köra i mörkret…. hallelujah!!! 🙂

11130250_10152728721745796_111978315849299762_n

Åh så underbart skönt det var att ha 2 rum!  Den där junior suiten bor vi gärna i igen….!

Nej, bäst jag hoppar i säng nu…zzz… och det blir så otroligt skönt att krypa ner under täcket efter 12 timmars bilresa. Men det har gått bra alltså!  Mycket tack vare B.R.A. musik på radion & cd´s!

Godnattkramar!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “PÅSKAFTON ON THE ROAD.”

  1. Nilla says:

    Skönt att hemresan gick bra, jag hade gjort likadant, kört 🙂 Finns nästan inget bättre än att få vakna hemma, när man ändå ska hem. Härlig bilder du bjuder på som alltid, ni verkar haft toppendagar. Ha en fortsatt mysig påskhelg. Stor kram från Nilla

  2. Titti says:

    Hur var legoland då? Behöver man 1 eller 2 dagar i parken?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *