PÅSKEN 2020: LET´S GOOO!

Allmänt Påsk interiör & tips!

 

Glad lille-lördag mina kära vänner!

Jag är såååå pepp på påsk nu att jag nästan spricker! Så, idag har jag faktiskt hämtat upp några påsk saker från källaren. Jag veeet, det är tidigt, men jag kunde inte stoppa mig själv nu då butikerna börjat plocka fram påsken (det finns tex påskliljor hos Blomsterlandet och de söta små påsk-choklad-kalendrarna har kommit in hos Lagerhaus).  Men jag smygstartar bara nu i veckan men sen,  när Sportlovet är över, så kommer jag att gå all in med att göra 100% påsk här hemma i Casa Gizmolina.  Och hur mysigt blir inte det?  Och när påsken gör sin entré så åker dessutom alla mina gula plagg på och häromdagen fick jag världens finaste kappa… från mig själv, till mig själv… i ett paket på dörren. Och med den på så kan påsken helt enkelt bara komma!  Jag är SÅ redo!

Och idag lille-lördag och solen strååålar här uppe i norr men det är freezing… -16 var det på morgon. Brrr…  Men vad gör det när man vet att man snart befinner sig där det är sommar!  Jag tror att jag har kört typ 478 tvättmaskiner senaste dagarna och fler kommer det att bli för den här gången ska det i.n.t.e. bli stress i sista sekunden då jag springer runt och letar en bikinidel eller lämnar Luleå med blöt tvätt i handbagaget…  Nej, allt ska ligga packat och klart redan på fredag så att vi kan köra en riktigt mysig start på Sportlovet här hemma jag och min lilla darling med fredagsmys deluxe och sovmorgon på lördag innan vi lyfter på eftermiddagen. Men nu:  lite påskinspo! för vissa saker, som tex de finaste påskäggen och de billigaste choklad påskhararna tar alltid slut SÅ fort då de kommer ut i butik så det gäller att hänga med i svängarna närmaste veckorna om du inte vill missa… Och mitt jobb är ju att se till att ni inte gör det! 😉

 

Jag älskar att duka med detaljer från Meri Meri och de senaste åren har jag beställt från deras engelska webshop. Men beställ i tid! för de finaste påsksakerna tar oftast slut väldigt fort då de kommer in.  

Well, hello there min underbara kappa med påsk-vibbar! Jag har haft SÅ lust på en liknande från danska Saks Potts men pengarna har inte riktigt räckt till… Så – jag blev super happy då jag hittad den här “look alike” hos Top Shop.  Åh det var love at first sight!  och jag riktigt längtar efter att inviga den en dag snart ! 

De största och allra finaste påskäggen är de i guld tycker jag! Och här i Luleå har jag endast hittat de hos Stora COOP på Storheden senaste åren. De får alltid in de väldigt tidigt och sen säger det bara POFF! så är de slutsålda…  De här stora äggen är även super fina i rosa / grönt / blått men de kommer in ganska få i varje färg så som sagt: var tidigt ute! 

Jag brukar göra påsk-påsar till alla elever i Johannas klass och varje år har jag köpt dessa choklad-påskharar för 5 kr / st. hos Ö&B (ibland har de även funnit hos Dollar Store) och det är precis som med de stora påskäggen: de tar slut väldigt tidigt så börja hålla utkik efter dessa i butik redan nu för de är ju den sötaste och finaste påskpresenten och till ett SÅ bra pris. 

 

Är du lika pepp på påsken som mig att du börjar smygpynta hemma redan nu? Eller tycker du att det är way to early och väntar helt till början på april? Nyfiken!

Sen måste jag berätta att jag blev såå super glad då jag öppnade min inbox på morgon och hade fått ett mejl från en av er bloggvänner. Åh du gjorde verkligen min dag Lisa! Att få så magisk feedback från er som tittar in hos mig varje dag betyder mer för mig än ni kan tro.  Så – idag går jag runt med ett xtra stort smil !!! 🙂

Nu ska jag sticka ut i solen och fixa ärenden så jag önskar dig den BÄSTA dagen!

Kramar & Kärlek!

P.S de har inte fått in äggen på COOP eller chokladpåskhararna på Ö&B ännu, så att du vet! och inte kör dit nu på studs..! men, det är bara en tidsfråga till det händer så därför jag ville jag tipsa er om att börja hålla ögonen öppna. 

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Påsk interiör & tips! | 8 Comments

8 responses to “PÅSKEN 2020: LET´S GOOO!”

 1. Viktoria-pinkpastry says:

  Asså wow så fantastiskt kappa! Helt magisk ! Perfekt som du kan plocka fram år efter år! Blev glad bara av att få se den. Stor kram

  • Åh tusen miljoner tack för din härligt glittriga feedback Viktoria! Ja, man blir verkligen glad av att se på kappan och jag blev minst lika glad av att se att du skrivit till mig ! 🙂

   Önskar dig en riktigt, riktigt fin fortsättning på dagen! Kram!

 2. Babbs says:

  Du verkar ALDRIG leva i NUET Alltid ett steg före. Lev NU det är långt till påsken. Alltid vill man hitta en orsak att KONSUMERA.

  • Om det är något som jag är proffs på så är det att leva i nuet och att fånga dagarna så där tar du fel ! 🙂

   Önskar dig en magisk dag med positiv energi ! Kram!

  • Viktoria-pinkpastry says:

   Det är väl verkligen att leva i nuet att köpa den där kappan man drömmer om och glädjas. Även om man längtar efter nått så är väl det med att vara i nuet hur är det nått man brukar säga att resan är en del av målet eller hur det nu är.

 3. D says:

  Ikke bare du som er pepp på påske! Jeg har også bestilt påskeservietter fra Meri Meri og de søteste påskeharene derfra fra Sprell. Elsker påske og ligger hjemme og er syk, så blir ganske oppkvikket av å tenke på at det bare er fem uker til årets koseligste høytid!

 4. Elin says:

  Vi gjenbruker påskeegg og -pynt, så det eneste vi kjøper er servietter og sjokolade. Serviettene må være gule minst 2 uker før påske!
  Ha en fin vinterferie 🙂

 5. Katarina says:

  Åh nu blev jag sugen på påsken! Jag får nog bege mig till coop nästa vecka för de stora påskäggen jag haft till barnen de senaste åren börjar se lite ledsna ut. Påskpyntet åker också fram till veckan så vi hinner njuta lite längre av den högtiden 🙂 njut av värmen i LA. Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *