PÅSKEN ÄR HÄR…!

Allmänt

 

Happy new week mina kära bloggvänner! 

Dagens snackis är utan tvekan nattens Super Bowl och det första jag gjorde på morgon var att se The half time show med Usher som är en av mina favoriter sedan många år tillbaka. Älskar hans musik! Och showen innehöll som väntat extra allt men var kanske inte den mest spektakulära vi sett. Men oavsett super BRA!  Och hur cool var inte Blake Livly, alls vår Serena, på läktaren tillsammans med Tailor Swift som hade ett sparkling 87 halsband för att matcha sin boyfriend nere på plan. Deras relation är definitivt den mest omskrivna so far 2024. Tänk vad kärlek kan beröra… ! Och på onsdag får vi fira kärleken extra mycket eftersom det är Alla Hjärtans Dag / Valentines Dag. Åh som jag älskar alla dessa dagar med det lilla extra. De förgyller vardagen!

Och igår blev jag firad på Norges Morsdag av mina älskade J med min favorit take away dinner,  amazing presenter och de finaste storys av min älskade Johanna på insta. Jag är så obeskrivligt tacksam över att jag får vara Johannas mamma och i kväll ser jag fram emot att få träffa hennes lärare då det är föräldramöte på skolan.  Upplägget på föräldramötena är att vi, efter att rektor m.fl. har haft en presentation i aulan framför samtliga föräldrar,  får gå till en “speed date” med lärarna i respektive ämne, typ 5 min hos varje, så att vi får en möjlighet att fånga upp hur det går för vår elev. Så i kväll ser jag fram emot att träffa några av J´s lärare som jag inte tidigare mött!

 

När jag kom tillbaka till Oslo från Luleå så hade plötsligt påsken gjort sin entré i butikerna och självklart vill jag dela mina bästa tips “so far” med er.  Och nu tänker säkert några av er: påsk?!? redan?!? Ja, nu är påsken i full gång ute i butikerna och jag vet inte hur det är med dig? men jag fullkomligt älskar påsken!  Den ger hopp om våren och bjuder på så fräscha färger! 

Mimosa är ett härligt vårtecken, jag fotade bilden hos Bunchery på H&M Home.

 

Hur cute är inte det här ljusfatet, för blockljus, med 2 påskharar, från Nille?  Det blir en riktigt fin påskpresent ihop med ett ljus och ett kort och lite tacksammare att ge bort än något gult eftersom vitt passar hos de flesta… 

 

De har fått in massor med påskgodis hos Nille och de här är en klassiker, så fina att duka med och / eller dekorera en enkel kladdkaka med på påskafton. 

 

En fin presentpåse är alltid en bra idé! och de här är perfekt size till att placera på matbordet om du dukar upp till gäster och önskar att ge de som kommer på besök en liten present. Tex påskgodis…  För en fin presentpåse är ett trevligt alternativ till ett påskägg. Den är dessutom perfekt till att hänga på dörren till någon du tycker om … 

 

Och på tal om alternativ till påskägg… Den här påminner väldigt om lik påsk-korg som jag har shoppat på Pottery Barn (super dyrt!) men hos TGR kostar denna bara 79 kr.  Så fluffig och söt att fylla med godis eller pyssel och ge bort till små skatter.  Och hur cute är inte klubban som jag placerat i korgen?  perfekt att krydda dukningen med till påsk. 

 

Jag kan sakna att få köpa de allra sötaste fluffiga påsk-sakerna till min skatt så jag är så tacksam över att jag har bloggen så att jag kan tipsa er som har yngre barn (och kanske barnbarn) om allt det fina som jag hittar ute i butikerna.

 

Idag har vi startat nedräkningen mot Vinterferie för på fredag startar J´s skollov. Åh det ska bli så otroligt lyxigt härligt och skönt med en vecka då vi får njuta dagarna tillsammans. Har du kanske Sportlov redan nu?

Önskar dig den bästa starten på veckan !

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

51
Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “PÅSKEN ÄR HÄR…!”

  1. Lena says:

    Har antikt påskpynt som jag plockar fram till påsken. Både från second handaffärer och lite som jag har ärvt. Tycker att det är finare och charmigare än nytillverkat. Lite påskblommor vill jag ha såsom påskliljor och påskris.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *