Påskgodis till alla!


Fina korgar till girlsen från PotteryBarnKids…

Idag ska jag gå ut och köpa mig massor av GOTT godis att fylla ett ägg med och det tycker jag absolut att du också ska göra! Ge dig själv ett STORT vackert påskägg fyllt med dina favorit godsaker i påskpresent för det förtjänar du! 🙂

Och om vi bodde i USA så hade vi kunnat fylla sånna här söta påskkorgar med vårt godis, visst är de bedårande? och man kan beställa dem med sitt namn broderat på. Hur amerikanskt som helst och SÅ sött.


.. och fina korgar till boysen.

Här hemma är det en jobbig dag idag med en darling som inte är i form. Jag brukar verkligen inte "klaga" men Johanna gråter , hennes näsa rinner, hon vägrar blöja & kläder, hon vill ha mat men då jag lagat den och ställer fram den så vill hon inte äta.. hon vill bara att jag ska sitta och läsa "lilla gumman" heeeela tiden… Så – när JIG kommit hem så ska jag LYXA med att gå helt ensam på bio imorgon eftermiddag har jag precis bestämt because I need a break 😉  

P.S TUR det finns 7-eleven när godis-suger kommer och allt annat är stängt .

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “Påskgodis till alla!”

 1. Diana says:

  Det är inte lätt vissa dagar och då blir det svårt för omgivningen likaså.

  Hoppas hon snart kommer i form igen så att ni får sköna påskdagar tillsammans.

  Ha en riktigt fin påsk!

  Kram

 2. **Wojtan** says:

  Hej

  Låter osm om du verkligen behöver en lite break, och det har jag full förståelse för.

  Idag har jag härmat dig och gjort såndana fina påskpaket till mina tjejers fröknar på dagis. Gjorde som du tipsade om, Magasin och en chokladbit. Ska snart hämta mina tjejer och det ska bli jättekul att få ge detta till personalen.

  Så, tack för tispet och önksar dig en trevlig helg och Påsk.

  Åsa

 3. **Wojtan** says:

  Ser nu att jag stavat som en kratta, men det får du väl ta.

  Åsa

 4. p says:

  mmmmmmmmmhm, gott! 😀

 5. Maria says:

  Dotter här hemma sa ååh, mamma såna korgar vill jag oxå ha Kan förstå henne, det vill jag oxå.

  Hoppas lillstumpan kryar på sig.

 6. Lillan says:

  Hoppas lilla gumman kryar på sej underbara du!

  Påskkramar till er!

 7. Fasiken så fina! Varför har vi inget potterybarn! 😀 Haft en fin dag?

  v

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *