PÅSKPRESENT TILL UNGDOM…!

Påsk-present-tips! Påsken 2024

 

Innan vi reste så leverade vi påskpresenter till bästa vänner och i år så gick jag för en påskkorg som jag fyllde med godis och en present som passar perfekt till ungdom.  Och när allt som placeras i korgen matchar varandra så blir det en riktigt fin helhet och ett inbjudande intryck!

 

Årets påskkorg hittade jag hos Dollar Store då jag var i Sverige.  Jag köpte sedan ett bredare gult silkesband som jag fäste på handtaget tillsammans med ett glittrigt ägg som kom sorterat i 3 färger i en box hos Nille.  

Här har jag ännu inte packat in “huvudpresenten” i presentpapper så nu får jag hoppas att mottagaren inte ser detta för jag tror de öppnar sin present idag då påskeferien startar…

 

Godis hör påsken till och den här kjærlighet på pinne / klubban formad som en  choklad kanin hittade jag i en kioskbutik i Sverige men det säljs liknande lite överallt. 

 

Påskägget med Glad Påsk skrift på blev årets favorit för mig! Köpte det hos ICA Maxi i Luleå. 

 

Här ser du innehållet i korgen! Jag gick för Ida Warg Beauty hårparfym som luktar såå fräsch vanilj som “huvudgave”, en påse med chokladägg från Flying Tiger, chokladklubba från kioskbutik i Luleå, påskliljor från Flying Tiger, påskägg från ICA Maxi, också fyllde jag påskägget med en påse påskeskum från Cloetta (lik som i presenten till lärarna).  Sen skrev jag ett personligt kort med önskan om en magisk påskeferie!

 

Jag känner personligen att det är bättre att köpa en “dyrare” sak, än många små saker, då barnen blivit lite äldre. Men om personen som du ska ge bort en present till är  upp till ca 11-12 år så är det perfekt med cute påsksaker från tex Flying Tiger (pennor, påsk-notatblock, DIY osv…). Och deras stora fluffiga påskkyckling sparbössa är ett tips! Jag köpte den till Johanna + friends ett år och fyllt den med påsk-chokladpengar (även det hittar du hos Flying Tiger) och det blev väldigt uppskattat!

 

Tyvärr så hade det hunnit bli mörkt innan jag fixat klart presenterna för leverans… men: här ser du hur korgen såg ut då hårparfymen var inpackad i gult presentpapper. 

 

Hoppas att mina presenttips inspirerar och jag önskar dig en festlig fredagskväll!

 

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

46
Kategori: Påsk-present-tips!, Påsken 2024 | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *