PÅSKPRESENT TIPS…!

Allmänt Påsk-present-tips!

I kväll har vi njutit en extra god middag efter en omtumlande dag… Livet händer.. och det gäller verkligen att hålla fast vid positiva tankar och fokusera på sånt som GER happiness och good vibes.

Så – lite påskpresent tips på det och sen åker myskläderna på och jag är klar för att avsluta dagen med min nya favoritserie: The Goodmorning Show på Apple TV.  Men alltså jag och J började att se en serie i starten av veckan, den nya på Netflix som heter : One Day. Jag trodde att det var 3 episoder, fick för mig det då det stod “miniserie”, men så fortsätter den efter 3:e episoden och vi upptäcker att det är 14 (!). Och då var vi helt inne i den att vi såg klart den på några kvällar för den var verkligen så fantastiskt BRA. Om du inte sett One Day – se den!!!  Jag ger den: G G G G G   Och på tal om att livet händer… i den serien så händer verkligen livet…!

 

Så här såg förra årets påskpresenter till våra bästa vänner ut.  Jag och Johanna hade varit i L.A. på vinterfereien och köpt med oss sååå mycket fina påskting därifrån så av det du ser på bilden så kommer de super cute presentpåsarna därifrån och även de servetter + kort + godis som är placerade i korgen. 

Den super söta påskharen i rutig klänning köpte jag hos Floriss på Paléet här i Oslo.

 

Det är svårt att hitta påskpresenter till vuxna män tycker jag men en choklad från Lindt och något att dricka mot soväggen är alltid en bra idé. 

Förra året köpte jag alla påskägg på Kiwi, av alla ställen, det här var ett av de. Hoppas att de får in lika fina i år!

 

Även detta ägg med texten: God Påske på köpte jag på Kiwi (matbutik kedja här i Norge) och här ser du de presenter som jag köpt i L.A. men – det finna många fina påskservetter i butikerna nu så ett tips är att fylla en korg med servetter som matchar din väninna, ett fint kort, godis som du vet att hon tycker om, kanske ett härligt magasin eller en bok? också är ju en flaska bubbel alltid succé. 

 

Den här super cute påsk-korgen köpte vi också i L.A. och den passade perfekt till en då soon to be 9 åring.  Jag fyllde den med godis + pyssel och pimpade med en ballong.  

Det är ett tips att köpa en lite finare “korg” som denna också gör du det till en tradition att fylla den över många år. Alltså att du inte köper ny “korg” varje år, utan att du ber om att få fylla den du redan köpt.

 

Jag var lyckligt lottad att också få super fina påskpresenter förra året och det är ett tips att fästa ett ägg så här på en flaska bubbel. Och det fina bandet med vita påskharar på köpte jag faktiskt nu, i kväll, hos Home & Cottage så de har likt i butik i år. Även presentpåsen finns i butik i år, hos Søstrene Grene ! Ett tips!  Det fina fatet har jag inte sett i butik i år men jag tror att det kom från Nille?  (kan ha varit TGR…? )

 

I morgon ska jag visa er de påskägg som jag gett till Johanna tidigare år med hopp om att även de inspirerar!  Och tänk att det är 1:a mars i morgon. Just nu så känns det otroligt härligt med en ny fräsch månad. Det blir lite som en “nystart”!

 

Njuuuut kvällen och fyll den med feelgood!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

35
Kategori: Allmänt, Påsk-present-tips! | 5 Comments

5 responses to “PÅSKPRESENT TIPS…!”

 1. Eva says:

  Sträcktittade också på One day. Mycket bra serie!!Även boken är jättebra!

  • gizmolina says:

   Åh så kul att du också sett One day! Verkligen en otroligt bra serie så jag förstår att även boken är bra .

   Önskar dig en magisk afton och en amazing morgondag! Kram! 🙂

 2. Caroline says:

  Älskade boken ”En dag” då den kom ut 2010 och älskade även serien. Blev fast från första stund så känner inte igen mig i att den var seg i början.
  ❤️

  • gizmolina says:

   Jag håller med dig Caroline , jag tycker inte heller att den var seg i början, det var andra i familjen som kände så… så – nu har jag uppdaterat mitt inlägg och tagit bort det. Serien är för bra för att jag skulle skriva så !

   Önskar dig en underbar dag fylld av feelgood & happiness!

   Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *