PÅSKPRESENTER – CHECK!

Allmänt

4a7c8a440a8ff3d126acbd273dd8ab05

Dagens pepp.

Gooodmorgon sweeties! 

Oj, oj, vilka dagar, vilken vecka!  Jag hinner i.n.g.e.n.t.i.n.g. känns det som… men det gör jag så klart, men långt ifrån så mycket som jag skulle behöva och i morgon ska det vara en påsklunch på skolan i Johanna´s klass som jag haft en del att förbereda inför (jag är klassmamma men kan tyvärr inte arrangera lunchen eftersom jag är bortrest men har fixat allt till dukningen) + att jag fixat lite påskpynt till klassrummet från oss föräldrar i klassen.  Gick för påskris som barnen ska på pynta (ett tips! hos Panduro Hobby finns påskägg med färdigt häng i glada färger till b.r.a. pris och de är i plast så de kan inte gå sönder), påskliljor till katedern och ett påskägg med lite gott i som de ska få på fredag… Och mitt i allt så kom jag på att jag ju måste fixa påskpresenterna från oss (mig, Johanna & JIG) till fröknarna för jag flyger till Stockholm idag (dags för 2:a träffen på coachutbildningen) och när jag är tillbaka så har påsklovet redan kickat igång.

Men – nu är allt på plats i skolan och jag sitter med hårrullar och ska packa så fort som jag postat inlägget.  Har som mål att slippa stressa till flygtåget så ska försöka komma mig iväg i bra tid. Det är föresten SÅ himla härligt att ha flygtåget i samma gata som vi bor!  Jag trippar bort dit med min koffert på ja, typ 5 min. och vips så är jag på Gardemoen! 🙂

10559760_10152713607970796_1376642884794802833_n

The gifts! Valde påskliljor som börjat slå ut eftersom det är finare att ge bort än knoppar och i påsen gömmer sig även en ursöt liten ljusstake med en guld hare på. Presentpåsar är föresten ett fint alternativ till påskägg! 

Och idag är det ju våffeldagen! Åh så gott det är med våfflor! Om jag varit hemma i eftermiddag så hade vi mumsat i oss det efter skolan.  Och inte nog med det – det är dessutom Gucci´s födelsedag ! 11 år blir min lilla älskling idag. Men vi får fira honom till helgen istället.

Nu måste jag verkligen packa så jag önskar dig en u.n.d.e.r.b.a.r. dag fylld av lyckliga stunder!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “PÅSKPRESENTER – CHECK!”

 1. Nina says:

  Vilka fina presenter som skolfröknarna får, dom lär ju bli glad =) Det är verkligen snällt av dig att göra sånt, riktigt fint! =)
  Ha en jätte bra dag! Kram

 2. Titti says:

  Blev en påskpåse till barn-barnet. Tänkte ha hittat ett påskägg stor nog att rymma den radiostyrda bil jag köpte i Thailand men då skulle jag behövt köpt det största för 99:-.
  Kändes onödigt.
  I stället blv det ett porslinsägg med kyckling på locket att lägga lite godis i, från Thailand.
  Detta fanns på COOP.
  Hoppas du får trevliga dagar i Stockholm.
  Fina påskpresenter du fixat.
  Mjau mjau till Gucci.
  Kram Titti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *