PÅSKTIPS!

Allmänt Påsk-present-tips! Påsken 2020

Mina kära bloggvänner! 

The sun keeps on shining! men idag var det kallaste dagen hittills i år, -20 ! jag hade nästan glömt att det kan vara så kallt och det hade tydligen vår bil också för den var inte den lättaste att väcka till liv på morgon då jag skulle köra J till skolan på väg till vippe fix. Men som tur var så startade den till slut! Och nu sitter  jag här nya fräscha fransar efter att min super snälla bror varit här och hjälp mig att bära ner en möbel från övervåningen. Alltså man borde verkligen ha 2 extra armar som man kunde fälla ut när man behöver de, det hade hjälpt sååå mycket. Men, som TUR är så har jag fantastiskt hjälp i Johan och det är guld värt.

Och det var så kul att jag skrev om påsken här inne igår för guess what? när jag kom ut till store COOP så var de i full gång med att plocka fram alla påsk saker! Jag sa ju det. Det är nu det händer! ha, ha.  Så jag passade på att köpa de sötast påskpyssel och hittade de finaste papperstallrikarna. Sen så har de även riktigt fina “påsk korgar” på Dollar Store som man kan fylla med tex påskmust, påskgodis, fina servetter, pyssel osv utifrån vem som ska få den.  Korgarna har ett rött band som detalj men de kan vi lätt ta bort och fästa på ett gult istället!  Det var dagens påsktips och sen måste jag säga att jag blev så ledsen över en onödig bitter kommentar som en person skrivit på mitt inlägg från Melodifestivalens efterfest.  Kan vi inte bara lova att vi säger snälla saker om varandra? Please!!!  Min bästa Jonas har besvarat den som skrev så bra men jag tycker att det är otroligt trist att han ska behöva göra det för jag vill ju att min blogg ska vara good vibes only och att vi ska peppa och stötta varandra här inne. Inte slänga nedlåtande elaka kommentarer. Jag fick mig en igår jag också, och hur mycket jag än låter alla elakheter rinna av mig så tar de ändå så otroligt mycket energi där och då.  Så: please behave ! 🙂

 

Det börjar vara dags att hänga upp påsk-kransen på entré dörren. Och den här har jag gjort själv.  Kransen i mitten, med äggen, hittade jag på Åhléns för några år sedan. 

Och varsågoda! Här är ett tips på perfekt “påsk-present-kit” till små skatter till under 100 kr!  Ett super cute pyssel som man tyvärr nästan inte ser vad det är på förpackningen… men – det är en vit påskhare som jag tror att man syr ihop och fyller med ludd. Den kostar bara 10 kr (!) på Stora COOP (det fanns fler olika pyssel i lika fin förpackning som också är nedsatta till 10kr). Den söta toalettmappen som man lika gärna kan använda som pennfodral eller till förvaring av lipgloss / plåster etc i skolväskan hittade jag hos Dollar Store och den kostar bara 30kr. Det suuuper lååånga godishalsbandet kommer också från Dollar S. och kostar 10 kr. Och papirtallrikarna som förgyller hela påsk-dukningen hittade jag också på Stora COOP och de kostar bara 20 kr !  Så : 10 + 10 + 30 + 20 = 70 sek ! 

Men alltså papirtallrikarna… de är en RAK kopia av de från Meri Meri (som jag nämnde i mitt inlägg igår). Helt galet! Tror jag aldrig jag sett en mer exakt kopia av något från Meri Meri tidigare?!  Varje liten detalj är 100% kopierad.  Så – det enda som skiljer dessa åt är priset. De till vänster kostar runt 100 kr och de till höger 19,95 kr.  Crazy !  (så kan det gå om man inte skyddar sin design).  

 

Nu ska jag sticka ut och förhoppningsvis få ordning på min svenska telefon. Jag veeet, den är fortfarande out of order. Men, nu kryssar jag fingrarna för att jag hittat den expert hjälp som jag sökt så : wish me luck !!

Önskar dig en super fin dag vidare!!! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Påsk-present-tips!, Påsken 2020 | 6 Comments

6 responses to “PÅSKTIPS!”

 1. Anna says:

  Älskar älskar älskar alla fina tips du så generöst bjuder på! Blir alltid så glad och pepp av att titta in här hos dig. Så tusen tusen tack!!

  En liten tanke ang. bilen. Jag kan verkligen rekommendera att installera en dieselvärmare eller liknande. Jag sätter på värmen via mobilen (kan även tidsinställas) och när det är dags att åka så är bilen varm och rutorna avfrostade. Blir lika lycklig varje morgon när jag slipper skrapa eller att bilen inte vill starta. Tips tips!:)

  Önskar dig en fortsatt magisk dag! Kram

 2. L says:

  Har ni funderat något på Corona-viruset med tanke på er resa?

 3. Des says:

  Här har man legat sjuk hela veckan så nu börjar det klia i fingrarna och jag vill göra om hela huset. Och nu gjorde du så att jag blev sugen att planera påskmiddag också haha eller en påsklunch kanske eller så gör jag som dig o kör flera sittningar ja du hör ju, du kanske inspirerar lite fööör mkt haha

 4. Hulda says:

  Älskar dina tips o trix…. Keeeeep it going

 5. Viktoria-pinkpastry says:

  Åh så mysigt med påsktips. Du inspirerar verkligen på alla plan, så nu har jag läst ut Northugs bok. Verkligen spännande och vilken drivkraft wow! Kul om det inte vore för dig hade jag inte vetat vem han var. Då är det i helgen ni åker, önskar er en helt magisk resa! Stor kram

 6. Lisa says:

  Vad härligt att mitt mail gjorde dig så glad. Kul att kunna ge tillbaka lite ❤️ Kram Lisa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *