Paul & Joe Sister.

    
Tunika från Höyer butiken på Sköyen.

Den här tunikan var min favorit bland de jag provade och ett extra pluss är att den har fickor ! Men – jag fick faktiskt fråga om det var från höstkollektionen för det är lite "sommarvarning" över den fast det behöver inte göra nåt tycker jag för vem skulle inte vilja ha sommar året runt ? 😉

Eftersom det finns lite risk för att man kan se gravid ut i en tunika som är så här rak i modellen , och dessutom i silke, så tycker jag att den är snyggast som på bilden till höger, med ett brunt bälte i livet som matchar de bruna detaljerna i mönstret också till detta, självklart, bruna stövlar 🙂

Nu ska jag landa i soffan med en påse ostkrokar och titta på "Grey´s". Jag är sååå hungrig efter tandläkarbesöket för jag glömde så klar att äta före och sen fick jag inte äta efter… Men ostkrokar smälter ju bra i munnen 😉

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Paul & Joe Sister.”

 1. Tessan says:

  Hej! Hittade din blogg för ett par dagar sedan och jag ville bara säga att jag ÄLSKAR den! 🙂 Du verkar vara en sådan underbar person/mamma, dina kläder är fina, speciellt din dotters, din inredning i ditt hem är helt underbar och det bästa är att du jämt är så positiv! Man blir smittad när man läser din blogg och den piggar verkligen upp! Jag ville bara säga det! Fortsätt som du gör

  Kram

 2. Live says:

  Den tunikaen var kjempefin til deg, Ha en fortsatt fin tirsdagskveld 😉 Nå er det bare å komme seg i seng for mitt vedkommende. 3 gutter som skal sendes på skolen i morgentidlig. Sov Godt

 3. Marre says:

  Hoppas du har en trevlig kväll! Gör gärna mitt psykologitest om du har tid över 🙂

 4. Mimmi says:

  Du har väl läst i AB vad Camilla Thulin anser om tunikor o gravid mode!! Och du skrev om det

  Men jag känner mig kvinnlig i tunn tunika som fladdrar runt mig och ingen risk för glipor när man sträcker sig efter något!

 5. Petra says:

  Du klär dig skit snyggt! 🙂 jätte snygg stil! 😀

 6. Mary says:

  Underbar tunika!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *