Peppning!

Idag har jag själv behov för att peppa mig själv på flera plan så därför kör jag lite peppning här på bloggen.

Tänk på att du förtjänar det bästa och att hela världen ligger och väntar på dig ! Ta tag i dina drömmar och lev det liv du önskar. Tänk på att vårda dina relationer, både privata & proffessionella och kom ihåg att familjen är din värdefullaste tillgång. NJUT solen som skiner och samla energi inför den mörka vintern som väntar. Var GLAD och unna dig en god lunch med en lyxig dessert för det är härligt att förgylla dagarna.!

Låt inte andras ord begränsa dig, lyssna på din egen magkänsla. Sikta mot stjärnorna ! Du kan bli vad  du vill om viljan är tillräckligt stark.

Och – sätt på din favorit musik på hög volym och sprätta en flaska champagne på en vanlig tisdag om du känner för det för livet ska levas här och nu och ögonblicken ska njutas för det är DU som skapar din egen lycka !

Tjohooooo vad livet är härligt att leva !!!

Kategori: Allmänt | 20 Comments

20 responses to “Peppning!”

 1. Anonymous says:

  Tack för det här härliga inlägget! Jag är/var också i stort behov av pepp idag… Så det här kom perfekt!! 🙂

 2. Zandra says:

  ÅÅÅ om du bara visste hur mycket jag behövde läsa allt det där! 😀 TACK söta du!

  Ha en bra Torsdag och hoppas den blir som du önskar. KRAMAR!

 3. Tina says:

  Tack för det inlägget, det behövdes. Vet du vart man kan köpa den fina tavaln?? Hoppas att du får en fantastik dag

 4. Babs says:

  Så du tror man har råd att dricka champange överhuvudtaget( för jag förutsätter att du menar ÄKTA)..

  Vad lever DU i för värld, kom ner på jorden babe!!

 5. Sussi says:

  Ja tjohoo va kul med cellgiftsbehandling och sjukhus och höra dottern ropa mamma i telefonen och man måste vara kvar borta. Det är kallt, vitt och sterilt.. Feber, frossa, illamående och dåliga blodvärden, trött ledsen och oroad över framtiden.

  Tror du behöver se annat än rosa, champagne och "dagens"!

  Kram på dig!

 6. bettina says:

  Kjære Sussi! Ja det er så sant, så sant det du skriver. Tror livet for de fleste av oss ikke bare dreier seg om rosa chamagne og dagens. Vi har alle vårt som vi strever med. Stakkars deg, du har mye å slite med. Jeg tror på en allmektig Gud, og lover å be for deg! Lykke til med behandlingen – krysser fingrene for deg. Stor klem fra en som ikke kjenner deg…

 7. AnnaStina says:

  Jag tror ni förstår vad jag menar med det jag skriver 🙂

  Sussi-

  Jag skickar massor med varma tankar till dig och din familj. Och ja, jag ser självklart oerhört mycket annat än rosa, champagne och dagens. Jag har nära familj och vänner som gått igenom samma process som den du befinner dig i och livet är inte bara en dans på rosor för någon av oss. Jag önskar dig solsken och glädje. Kram!

 8. Anna-Lena says:

  Hoppas allt är bra med dig och er! Inget allvartligt hoppas jag! 🙂 Det är så onödigt med sådana kommentarer om att det finns värre i livet! Självklart gör det det men man måste faktiskt utgå ifrån sig själv! Det är orättvist att slänga cancer eller döende i ansiktet på någon som "bara" är nere… vadå "bara" förresten! Alla mår väl dåligt ibland även om man inte ska dö!!! Hård och onödig kommentar tycker jag! Och Anna-Stina som är så varm och god, vad ont har hon gjort ig!?.. Fôrsöker peppa sig själv och andra!.. Nej nej… BU!!!

 9. line says:

  det var väl en fruktansvärt onödig komentar av DIG annalena

 10. Micaela says:

  Jag måste säga att det här inlägget hjälpte mig imorse när jag klev upp och kännde att det var en tung dag. Att försöka se det positiva i tillvaron och göra något som Jag blir lycklig av. Oavsett om det innehåller champagne eller inte!

  Självklart kan jag inte jämföra min tunga dag med att vara cancersjuk! Och hamnar man i en sån situation får man såklart helt andra prioriteringar! Men jag tyckte det var ett fint inlägg och du räddade som sagt min morgon och fick Mig på bättre humör! Så tack så jättemycket för det!

  Jag hoppas du blir bättre Sussi! Och jag tycker att Babs kommentar var onödig för du förstår ju vad Anna-Stina menar, eller hur? Ha en fin dag!

 11. Anna-Lena says:

  Nej LINE det tycker jag inte! Synd du inte kan skriva ut blogdress för då kunde jag svarat dig där istället för här! MEN precis som fler menar här var det onödigt av Babs! Och att slänga en sjukdom eller värre på A-S eller andra hjälper ju inte!?.. Varför slösa med sin dybara tid å A-S blogg så om man inte mår bra av det! Satsa på det som ger dig själv energi ist för att tryvka ner andra!?.. Jag läser alltid A-S blogg och blir otroligt inspirerad och glad MEN jag och alla andra måste väl FATTA att det int bara handlar om champange eller shopping i hennes liv heller!?.. Om man inte fattar det har man själv kanske inte så mkt substans heller!?.. Självklart önskar man ingen sjuk eller ngt tråkigt men varför tracka ner eller komma me DUMMA kommentarer hos de man tyvker är för… vadå!? Lyckliga! Missunsamhet är det inget fel på iaf!!!

 12. Sussi says:

  Anna-Lena, Snälla, lugna dig! Du sårar bara och det vill du väl inte. Men exakt var läser du död i det jag skrev???

  A-S, Tack, jag vet och jag önskar dig allt gott med. Blev bara putt över hur "lätt" allt lät där…

  Alla kan inte leva det liv man önskar och det var DET jag hängde upp mig på. Vi som läser måste ju få ha åsikter? Nu gick jag hårt på, men så kan det bli ibland. Är man hårt prövad så är det inte alltid lätt att vara varsam. Men förlåt för det.

  Ha det gott!

 13. Anna-Lena says:

  Nej, vil inte såra, men snälla du som du skriver menar du inte direkt att vara snäll!? Det låter iaf otroligt dömande och sårande för mig!?.. och som att det var meningen! Ok, då var det inte det! Bra! Och det med döende menade jag generellt, inte att du hade skrivit det!..

 14. Sussi says:

  Jag menar inget illa, det är det sista jag vill!

  Förstår inte varför du Anna-Lena är så arg.

 15. AnnaStina says:

  Jag önskar er alla ALLT gott ! och jag önskar att Sussie och alla andra som mår dåligt snart får dansa igen.

  Kram! 🙂

 16. line says:

  jag menade ej heller n

 17. Anna-Lena says:

  Nähä! Då är det bara jag som menar ngt då! Är inte arg, värför skulle jag vara det! MEN det är en dålig och onödig kommentar och det står jag för!Självklart vill jag all väl här i världen ingen ska behöva ha det dåligt! Men som jag sa innnan om man inte har det bra kan man ju koneentrera sig på sådant som ger energi inte tar!..

 18. Ia says:

  Åh vad inspirerande för mig som är 22år och inför en massa livsval som känns himla livsavgörande just nu!

  Det är inte lätt att vara ung & ha hela världen öppen & inte veta hur ngt ska bli sedan så detta var så skönt att läsa!

  Ha en fin fredag!

  xxia

 19. Josefine E says:

  Det är näst intill komiskt att läsa kommentarerna. Att folk orkar. Vad gör ni på fritiden?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *