Perfume to go…!

Allmänt


Jag dricker inte kaffe, men en parfym tackar jag inte nej till!

Alltså hur cool är inte denna parfym?! Check förpackningen: en “take-away” mugg! och ja, den kommer inpackad i en sån mugg då du köper den hos Gimle Parfymeri.

Parfymen finns i 3 olika dofter.

Varje gång jag besöker Gimle´s ekologiska butik så fylls jag av positiv energi. Tjejerna som jobbar där (och inne på parfymeriet) är otroligt proffsiga och så kunniga och trevliga att jag häpnar och de får mig (som har kört samma dagcreme i typ 25 år och aldrig unnar mig en ansiktsmask) att drömma om ett eget hemma SPA och ett badrumsskåp med fler produkter i… Snacka om att bli inspirerad! 🙂

Mitt hjärta somnade nyss och jag sitter och skriver på en sak framför Robinson. Ser du det? När jag tittat klart ska jag fota och visa mina nya sjukt sköna (och snygga) high-heels från Zara.

Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “Perfume to go…!”

 1. Wow, va originellt och nytänkande!

 2. Oups, glömde ju… visst ser jag Robinson…. Gurkan…

 3. Johanna says:

  Ojojoj, måste spanas in!

 4. Lina says:

  Å vilka söta flaskor. De väcker verkligen ha-begär!

 5. Haha vilka fina! Och vilken bra idé!

 6. Angelica says:

  Hej! Har funderingar på att ta en semestermånad i Phuket mellan maj och juni och du är nog rätt person att fråga : ) Regnar det i snitt lite varje dag? Spricker det då oftast upp igen eller är många dagar mulna? Är det mycket som stänger i Kata och Karon under lågsäsong?

  Tack på förhand !

 7. Ellen says:

  haha tusan vad läckert!

 8. TACK för all positiv feedback! Kul att ni gillar parfymen lika mycket som jag gör 🙂

  Angelica-
  Åh så härligt att planera Thailand semester! Jag har varit i Phuket maj/juni flera gånger och varje gång har vi haft ett fantastiskt väder hela maj och sen har regnet kommit i början av juni. Då vi var där i maj / juni i år så regnade det en hel del från 1/6. Men det var få dagar då det regnade non-stop. Oftast fick vi några tim vid poolen fram till lunch, sen kom regnet runt kl.13-14. Så räkna med 50% sol och 50% regn i juni. Men kom ihåg att det aldrig finns någon väder-garanti. En bra sak är i alla fall att det är lika varmt då det regnar ! 🙂 Och ja, mycket stänger i Kata & Karon i den perioden. Personlig gillar jag att det är så mycket lugnare för då har man (nästan) hela beachen för sig själv 🙂 Jag älskar att vara i Phuket i lågsesongen! Lycka till med reseplanerandet!

  KRAMAR till er alla !!! 🙂

 9. Krystal says:

  en gång såg jag en hund, i was like whaaaat?

 10. Malin says:

  vad läckert! jag vill köpa den bara för muggens skull 😀

 11. Hanna says:

  hur coola som helst! inget kaffe-fan men det är är ju ursött 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *