PHUKET – BANGKOK – OSLO.

577934eee5b231ebaa5d0349c637a0ce

Darlings!

BAM! plötsligt är jag tillbaka i Oslo och jag håller verkligen på att frysa ihjäl….brrrr…! Sitter vid öppna spisen i ett vardagsrum fyllt av levande ljus i Juicy dress + min fluffy sköna morgonrock från Kapp Ahl under en ullpläd. Och ändå fryser jag!  Det måste vara jet lag´s fel… för hjälp vad trött jag varit idag…zzz… Och jag är  SÅ i.m.p.o.n.e.r.a.d. över Johanna för vi landade kl.06.15 på morgon och då hade hon redan varit vaken i ca 3 timmar (hon sov Thai-tid på flyget från kl.01 – 09 vilket är riktigt bra!) och det första hon säger är att hon SKA vara på skolan i tid till 1:a time (gym) kl.08.30. Så – vi hade super flax att vårt bagage kom rekord snabbt och att vi fick en taxi direkt så kl. 08 var vi hemma och kl. 08.20 gick vi girls upp till skolan. Puh!

Sen var jag iväg ut och handlade mat + fräscha blomster (hemmet känns så tomt utan) och mycket mer än det fick jag inte gjort innan jag hämtade J direkt efter skolan 14.30 och då mina vänner var både hon och jag så trötta att vi fick kämpa hårt för att klara att hålla oss vakna så det blev simpel middag (grillkorv med pommes) innan hjärtat slocknade runt kl.18. Jag försökte verkligen få henne att vara vaken längre (för jag vet att hon kommer att vakna rekord tidigt i morgonbitti / i natt)  men det gick i.n.t.e. och det kan jag förstå för hon hade ju som sagt varit vaken sedan kl. 03 norsk tid och då hon somnade var kl.24 i Thailand.  Anyway –  jag satsar på att vi är piggare i morgon! och – det är absolut värt att vara trött efter en så härlig resa. Åhhh som jag redan längtar tillbaka!!! och det var så trista att säga hej då till mamma & Hans som fortsatt är kvar där nere…

10906310_10152568597365796_6588496375860449298_n

Knipsade en Bild av Johanna som är på väg från en gate till en annan på Bangkok airport och det är verkligen så otroligt tacksamt att resa med henne. Hon hittar (nästan) bättre än mig på flygplatsen och hon är så cool eftersom hon har stenkoll på exakt vad som väntar hela tiden. Hon lägger upp sina saker i säkerhetskontrollerna (plockar ur sin i-pad ur väskan, tar av sig skorna) och går sen bort och plockar av både sina ting + mina & JIG´s från bandet. Sen har hon ett par butiker hon vill inom innan vi boardar Oslo flighten runt kl.00.20. Då byter hon direkt om till myskläder innan hon lägger sig ner och somnar.  Och vet ni, jag tror det här var hennes 15:e t&r resa mellan Oslo & Phuket så inte konstigt hon känner sig hemma i settingen.

10422126_10152569577275796_2956211572453061334_n

Gardemoen runt kl. 06.45 på morgon med hälften av vårt bagage (JIG vägrade låta mig fota och visa hur galet mycket vi hade med oss) och ja,julpåsen är lika fylld med julklappar nu som då vi reste för allt skulle så klart med hem igen. (nästa år gör jag som förra – köper allt på plats i Phuket så behöver jag bara släpa med mig sakerna 1 väg).  Sen till min outfit: jag vet inte hur många Thailandresor jag haft på mig detta?  sorry alltså, men de där byxorna från Chill Norway, blusen från Isabel Marant och mina Ugg´s är verkligen de skönaste reseplaggen och comfy is the shit på 11 timmar flights.

Nu ska jag ta och försöka somna om här (har redan sovit från kl.18.30 – 22…zzz.. vaknade av att JIG kom hem från jobbet) också kryssar jag alla fingrar jag har för att hjärtat inte vaknar före kl.04… men jag är rädd att det blir runt 03…  Wish us luck!

Sweet dreams sweeties!

L.o.v.e.!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *