Phuket kl. 01.45.

168397-2629
Våra underbara grannar Helene & Anders (som vi hade här på middag i förrgår) var på "Fantasea" show i går och då hade de tagit med sig ballonger hem till Johanna på sin moped. Hur snällt som helst! 🙂 för ni kan ju bara tänka er hur mycket ballongerna måste ha fladdrat i vinden!  (turen dit tar ca 45 min). Johanna blev SÅ glad när hon fick ballongerna på morgon! 🙂

Nu är klockan mitt i natten här som ni ser och det börjar bli hög tid för mig att hoppa i säng men först vill jag så klart berätta om vår dag 🙂

Jag & Johanna var på shoppingtur till "Central Festival" och då Johanna sov sin nap i vagnen så gick jag runt och myste i bokhandeln (B2S) och shoppade ett par böcker om Singapore inför vår resa. Sen blev det matshopping (på enda stället som säljer Pampers blöjor) också lyxade vi med lunch på "KFC" innan vi åkte hem igen.

Sen har vi bara softat på resorten och hängt i poolbaren där Johanna har lekt massor med personalen innan vi åkte iväg och tog passbilder inför vårt nya visum.

Det som är så skönt med att vi ska vara här så länge är att jag slipper känna någon "solstress" soliga dagar som idag. Ni vet så där som man kan känna om man är på semester i 14 dagar, då vill man ta tillvara alla solstunder man bara kan få. Men nu kan jag softa och sitta i skuggan och bara mysa en hel dag för jag vet att jag hinner sola hur många dagar som helst ändå och det är underbart! 🙂

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Phuket kl. 01.45.”

  1. Camilla says:

    Hej vännen! Ha det så gott i Singapore. Hur länge ska ni vara där?? Vi ska åka till Idre i påsk och åka skidor det ska bli mysigt. Sedan åker vi till paris helt alena i början av april.. Kram Camilla Y

  2. AnnaStina says:

    Vännen min!
    Vad kul att du skriver så ofta nuförtiden, det gör mig GLAD!!! 🙂 Vi ska vara i Singapore onsdag – söndag och det ser jag verkligen fram emot för jag har aldrig varit där. Idre låter som en perfekt påsk och Paris bara ni 2 låter ju som en dröm…! 🙂 Jag tänker massor på dig och längtar till nästa gång vi ses! Hälsa familjen. Kramar! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *