Phuket kl. 04.00.

Allmänt

168397-2534
Så har såg vi ut då vi gick ut en tur idag jag och Johanna. Jag har på mig bikini, topp från Rosemunde och shorts från Frensh Connection. Johanna har sin nya pike från R.L och jag ar SÅ glad øver att hon tycker om att ha på sig sina solbriller før de skyddar så bra mot den starka solen 🙂

Vilken TUR det var att JIG har jet-lag så att han kom in och vackte mig kl. 2.30 før jag hade somnat då jag gått in till Johanna nar hon vaknade till runt kl. 23 och låg och sov med kladerna på. Jag fløg upp ur sangen och har nu myst med Melodifestivalen! 🙂

Men alltså HUR røstar folk??? Jag førstår ingenting… I min varld så var Patrik Isaksson bast i kvall också gick han inte ens vidare? Jag tycker synd om honom…  Men nu ser jag fram emot min favvo Charlotte Pirelli nasta vecka, hon ar verkligen glitter & glamour den tjejen! 🙂

Jag smsar alltid med min gala van Jonas nar jag ser Melodifestivalen och ikvall vi var vi øverens om att Bjørn, pauskillen, var den som borde vunnit! 😉 En annan jag alltid också smsar med ar min mamma, vi skriver om alla bidrag och hon tyckte – precis som mig – att Patrik var bast.

Vem tyckte du var bast i kvall føresten? Alltid kul att høra vad ni tycker! 🙂

Kategori: Allmänt | 14 Comments

14 responses to “Phuket kl. 04.00.”

 1. Malin S says:

  Eskobar var mina favoriter. Att Patrik inte gick vidare är stor skandal. Svenska folket måste ha hörsel och musiksmaksproblem. Nästa delfinal blir kul med Charlotte, Calaisa, Sibel och Linda. Tänk ifall Charlotte inte går vidare – då kastar jag ut teven genom fönstret.

 2. anna says:

  Jag håller med dig om Björn, han var helt underbar 🙂 Jag tyckte BWO var bäst!

 3. Jag vet inte riktigt vem jag tyckte var bäst, men jag kollade på det. Men jag tycker att Melodifestivalen blir sämre och sämre för varje år som går. Men jag håller med om att Björn var jätte bra. Men jag tror inte att han kan göra bättre ifrån sig än första delfinalen. http://youtube.com/watch?v=77j1ZDYwoNU&feature=bz303

 4. nina says:

  Åh wow, vad snygg du är på bilden! Jo okej, du är alltid läcker men lite extra på just denna. 😀 Både jag och min mamma (som också sms:ar till varandra) gillade BWO i kväll. Hoppas ni sover underbart i ert nyfeade hem!

 5. Maria says:

  Angående melodifestivalen kan jag bara hålla med :)Vilken cooling Johhan va i solglasögonen 😉

  Sov så sött!

 6. Lindsay says:

  Björn borde vunnit! Absolut! 🙂
  Men annars var Isaksson och Escobar två bra bidra ikväll, tycker jag.
  Hoppas att du får sova lite i natt också!

 7. Johanna says:

  Björn. Skulle kunna dö för den mannen! 🙂

 8. Sofia says:

  Usch man skäms! Patrik Isaksson skulle ju LÄTT ha gått vidare, det var ju dne enda låt som faltiskt var bra!

 9. Becka says:

  Jag håller med er…Björn var bäst!!! 🙂
  Låtarna var ganska platta och bleka, ingen som riktigt stod ut.

 10. Emma says:

  Jag håller med om att Patrik Isaksson var riktigt bra och han kom inte ens till andra chansen… Vem röstade egentligen på operasångerskan? Inte jag iaf! /Emma

 11. Mikla says:

  Rätt låtar gick vidare tycker jag.. BWO har vi en chans me o jag tror alla baltstater etc gillar Frida för hon klär sig o e lite som “dem”..
  Heja Perelli nästa vecka 🙂

 12. Carro says:

  Självklart Björn,han är ju bara så kul! Men annars så tyckte jag faktiskt opera tjejen hade en rätt bra låt.Smaken är ju som baken=) Ha en fortsatt trevlig semester!

 13. Maria says:

  Patrik Isaksson, BWO var bäst…fattar inte heller vilka som röstar,årets omgång är ju lite fiasko tyvärr..de som man tycker är självklara åker ur.Vad blir det för final med Christer Sjögren,Frida osv.Läste på text tv att operatjejen är med i en teater i gbg och att det krockar med andra chansen..hoppas att hon ger sin plats till Patrik för han förtjänar en plats i GLOBEN:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *