Phuket map.


Vi bor i området där jag ritat ett rosa hjärta och det tar oss ca 10-15  min att åka över till tex Kata Beach med taxi.

Phuket kl. 23.35, fredag kväll.

Här ser ni var vi bor i förhållande till var de mest kända turistbeacherna + Sunwing Resort är. Min favorit beach,  Nai Harn beach,  är föresten allra längst ner på syd-spetsen (missade att markera den).

Kategori: Mina Phuket tips! | 14 Comments

14 responses to “Phuket map.”

 1. Helena says:

  Vi var i Thailand i maj/juni förra året. Längtar tillbaka jättemycket! Får se när vi kan komma iväg igen. Snart hoppas jag! Fick ju mycket tips från dig då innan vi åkte och vi var vid Nai Harn och den stranden var jättefin!

 2. AnnaStina / Gizmolinas says:

  Hej Helena-

  Vad KUL att ni följde mitt tips om Nai Harn 🙂 Vår badbuss går dit imorgon så det blir kanske en tur. Hoppas att ni kommer er iväg hit snart igen. Själv längtar jag tillbaka redan, fast vi inte ens rest hem 😉 Happy weekend ! Kram ! 🙂

 3. Leena says:

  Älskar Nai Harn Beach. Absoluta favvobeachen nr 1. Vi var i Thailand för ett år sedan, tillbringade bara en vecka på Phuket, sen åkte vi vidare till Khao Lak. Nästa gång vi åker kommer vi att vara på Phuket hela tiden. 🙂

 4. Kim says:

  Hej,

  Har inte varit i Phuket området tidigare. Vi har två barn på 16 och 7 år. Passar Nai Harn Beach för en tonåring med vissa behov av shopping? Var ska man bo? Är stranden fin och passar en 7 åring?

  Skulle vara kul att få din återkoppling.

  Kim

 5. Hej Kim says:

  Jag vet inte riktigt vart Nai Harn är.

  Men i patong, karon, kata MM flera har jag varit i.

  Angående shopping så stänger ju vissa på lågsäsongen men det finns nog tillräckligt för en tonåring.

  Nu vet jag inte precis där ni ska vara men jag var i patong i juni 2008, och då fanns det mycket shopping öppna, knappt inget var stängt tyckte jag.

  Men skulle det inte vara så mycket "shopping" där ni är ta en tuk tuk [deras taxi] till patong om det inte är allt för långt. Det räcker nog 1 dag per vecka eller så.

  Angående stränder så var jag på 4 olika stränder.

  Kata beach, karon beach, patong beach och sen var det någon som låg ca 1 mil ifrån surin. Men av dom här 4 stränderna så var Karon finast. Men på Karon stranden kan det springa små små krabbor ibland, så är man inte livrädd för såna så är det starkt recommenderat att kolla in den stranden någon dag.

  Om du åker till Phuket någon dag så kan jag starkt recommendera ett stort varuhus "Big C" ligger ca 6km ifrån patong. Väldigt billigt och nästan allt finns där.

  Iaf hoppas jag var till hjälp

  Skicka ett mail om du/ni undrar över något mera

  gromer@spray.se

 6. Your web log is so helpful … keep up the great work! Also, is your wp theme a free one? and if so..can i have it? 🙂

 7. loans says:

  This is a really very good read for me, Must admit that you are one of the most effective bloggers I ever saw.Appreciate it for posting this informative article.

 8. film izle says:

  good quality post thanks

 9. Nice article and i want to know more on this blog.

 10. turk ko says:

  Hi, i must say fantastic site you have, i stumbled across it in Bing. Does you get much traffic? Visit my website turk ko.

 11. homepage says:

  My buddy and I had been quarrelling about an issue related to this! Now I know that I appeared to be right. Thanks for the information you published.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *