Pimp my car!?


Jag hittade dessa underbara accessoarer till bilen i en monter på mässan idag 🙂

Bangkok kl. 00.20, natt mot måndag.

Kommer ni ihåg att jag visat er Hello Kitty accessoarer till bilen som jag sett i en butik i Phuket? Idag hittade jag självaste leverantören på mässan så gissa om lyckan var total!! Jag fixade värsta bra businesskontraktet med dem och ska nu importera dessa till Sverige & Norge! Hur fantastiskt är inte det på en skala mellan 1-10? Exakt! 10! 🙂

Eller vänta nu, skojar jag kanske? Ja, det gör jag så klart för nog för att jag gillar Hello Kitty men någonstans går ju faktiskt gränsen 🙂  Men det var massor med kunder i montern så jag tror faktiskt att de gör big business på detta !

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Pimp my car!?”

  1. Hello Kitty är söt, men jag skulle nog inte vilja ha det där i min bil. Haha! 🙂

  2. Jenny says:

    Hihi, vilken cool. =)

    Det finns mycket tok till allt. S

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *