PIMP YOUR FRUIT!

Allmänt Dagens Tips!

8234109cd62dc5ed1b7b9c78845458d6

Tusen tack för alla härliga kommentarer! Ni är fantastiska!

Gooodmorning sweeties! 

Tisdag idag och +3 grader. Wow! Man får vara glad för varje litet steg i rätt riktning. Ha, ha. Och på morgon hade jag och hjärtat en liten äpple diskussion…. Jag försöker nämligen att skicka med någon frukt till skolan varje dag och igår fick hon med sig ett grönt äpple, precis som hon önskar (viktigt att de är gröna) men tydligen så hade äpplet “mos” inne i sig. (underbar beskrivning av konsistensen…).  Så, på morgon fick jag höra att hela äpplet, även innehållet, ska vara så hårt att det knastrar på samma sätt som då man tuggar på en morot.  Så himla roligt. Och inte helt lätt fixat. Eller finns det kanske en äppelsort som är precis så? Någon som vet? eller måste jag helt enkelt proväta alla äpplen jag köper fr.o.m. nu?  Ha, ha.

Det ska inte vara så lätt det här med frukt & grönt alla gånger alltså.  Här hemma är det vindruvor, äpplen och vattenmelon som gäller. Och möjligen jordgubbar. Och gurka! J tokälskar gurka. Hon kan äta hur  mycket som helst.  Själv fullkomligt älskar jag fruktsallad som jag kryddar med russin. Mums! Åh jag tror faktiskt att jag ska slänga ihop en liten nu på en gång med det jag har hemma: melon & banan. Bättre än ingenting!  Äter du mycket frukt? 🙂

17620289_10154335462505796_2320144020988520547_o

Hur mycket festligare blir det inte att ta en frukt då fruktfatet ser ut så här? Så dagens tips: Pimp your fruit! (bilden har jag lånat från nätet, men senare idag är det jag som pimpar fruktfatet exakt likt, måste bara köpa hem mer frukt först….).

Nu ska jag fortsätt att klicka på SAS sida med hopp om att det dyker upp en Oslo flight som passar för igår såg det tyvärr mörkt ut, sååå fullbokat eftersom påsklovet kickar igång i Oslo till helgen. Men skam den som ger sig.  Så – lever på hoppet om att det dyker upp en resa för mig idag!

Ha en underbar tisdag kära du! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Dagens Tips! | 7 Comments

7 responses to “PIMP YOUR FRUIT!”

 1. Cissi says:

  Pink Lady, bästa krispiga äpplet 🙂

 2. Kristin says:

  På norsk heter sånne epler “Melne epler”. Jeg er helt enig med henne, det er ikke godt. 🙂

 3. Lena says:

  Mmmm så gott med frukt. Gärna fruktsallad som du skriver. Friskt och gott 🙂
  Plusgrader i dag hos dig ? Det finns alltså hopp om våren 😉
  Ha en fin dag kära du.

 4. Madeleine says:

  Gröna äpplet “granny smith” är ett sådant äpple, väldigt syrligt och gott. Och om man gillar röda äpplen så är äppelmärket “Jazz” ett sådant äpple också som är hårt och knastrar men är inte lika syrligt som granny smith.
  Hoppas du har en fin dag <3
  Kram

 5. Karin says:

  Om det ska vara gröna krispiga äpple så skulle jag nog säga att Granny Smith är ett säkert kort.

 6. Marlen says:

  Älskar fruktsallad och främst med passionsfrukt!! Känner mig såå nyttig haha!! ( fast jag har glass ibland!)

 7. Lisa says:

  Hi sweet! Vill du att äpplen ska behålla sin krispighet så ska du förvara dem i kylen/svalen 😉 (vill oxå ha mina så)
  Tipsi tips!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *