Pink Collection 2009. Design Emma Wiklund.


Klänningen blev direkt en FAVORIT !! + den fina toppen Emma har på sig.  Och vet ni: jag fick klänningen! 🙂   (Tusen miljoner TACK snälla Emma ! You made my day! och du kommer att se många bilder på mig i klänningen här på bloggen i höst 😉

Nu pågår lek & fix här hemma så jag uppdaterar detta inlägg då min lilla sötis har somnat och då ska jag berätta om det press-event jag var på idag där vackra Emma Wiklund närvarade.

Uppdateringen kommer här :


Kollektionen består av kjoler / skjørt, bluser och tillbehør (ej de jeans, byxor och skor som är på bysterna) och jag kommer att löpa till Lindex den 1:a oktober och köpa den fina toppen Emma har på sig + bältet 🙂

Jo, jag var som sagt på ett press-event hos Polhem PR i eftermiddag och eftersom jag hade en busy day så kom jag inspringandes runt 15.30 (det pågick från 14-16)  och då hade nästan alla gått, de sista gick då jag kom, så det var bara jag där = lyxigt & BRA för det innebar att jag fick möjlighet att prata med Emma i lugn och ro.

Emma var precis så TREVLIG som jag misstänkt att hon är och hon debuterar som designer med Pink Collection för Lindex. Hon berättade att hon hämtat inspirationen till kollektionen i sin egen garderob, hon har utgått från plagg som hon själv älskar och ofta använder.


Materialet är huvudsakligen bommul och färgerna är: vintergrått, midnattsblått och gammelrosa.

Kollektionen selges endast under oktober månad (= rosabandet kampanjens månad) och 10% av intäkterna går oavkortat till Rosa Bandet. Mitt dagens TIPS blir att markera den 1:a oktober i kalendern med: "shoppa rosa bandet hos Lindex" för denna kollektion vill vi inte missa.

Nu mina kära vänner ska jag pyssla & fixa inför älskade Johannas 3-års dag också ska jag gå på godisjakt i skafferiet för jag blev plötsligt akut chokladsugen 😉

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “Pink Collection 2009. Design Emma Wiklund.”

 1. God kväll!

  Vilken VACKER klänning! Och Emma är ju bara SÅ vacker !!!

  KRAM modellmini – bloggen om barnmode ♥

 2. God kväll!

  Vilken VACKER klänning! Och Emma är ju bara SÅ vacker !!!

  KRAM modellmini – bloggen om barnmode mm. ♥

 3. pangis says:

  Riktigt snygg klänning i min favvisfärg:-) Ha en finfin kväll

 4. Philia says:

  Wow vad snygg hon är Emma Wiklund! Du med för all del 🙂 Spännande att läsa om ditt liv i "sus och dus" med toppmodeller, stylist och fashionjobb + modeshower när man själv mest är hemma och glider runt som mammaledig till en liten bebbe… 😉

  Kram P!

 5. Sara says:

  Emma är riktigt riktigt snygg!

 6. Emma says:

  Klart du ska löpa och köpa, du är livrädd för att inte ha "rätt" plagg. Passar säkert bra till dina håliga jeans a´la fjortis.

 7. Det ser verkligen fint ut
  Så gulligt av henne att ge dig den jättefina klänningen
  Den kommer att passa fint på dig

 8. Noterar datumet genast! 🙂 Tack för info!

 9. KarolinaM(N) says:

  Men så kul! Tack för tipsen snälla du! Ska också boka in så jag kan få tag i denna vita blus:)
  Ha nu en härlig födelsedag tillsammans med J!
  Kram!

 10. Mia says:

  Anna-Stina!
  Kolla kommentarerna under födelsedagsfix och ta bort otäcka människans töntiga/elaka kommentarer och blocka ip-adressen.
  Tänk att det finns så obehagliga människor, bort med dem bara-avundsjuka töntar.

 11. Ingela says:

  Ah, Emma minns jag ända sen hennes "minimjölkreklam" och hon ser fortfarande lika strålande ut 🙂
  Snygg kollektion med läckra färger – inte för höstmurriga utan precis lagomt "dova".
  Ska försöka hålla mig framme och nappa nån av gobitarna när de dyker upp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *