Pink girls and the city.

Allmänt

Pink girls down town runt kl.16.30. Jag har på mig bluse + jeansjacka + sjal från Odd Molly (oh yes! jag har sjalen i 2 färger 😉 , byxor Maison Scotch och skor Hunter. Johanna har klänning Chill Norway, regnjacka Tiny Doe, skor Pom D´api och hårspänne Prinsessefin.

Ni bloggisar som har bra minne kommer kanske ihåg att vi skulle på bröllop i helgen? Och då kan man ju undra vad som hände med det?  Eftersom jag inte är i toppform och vi dessutom flyttar om få dagar så blev jag + Johanna hemma i Oslo också flög JIG till Stockholm i morse. Det känns alltid supertrist att missa en fest, speciellt en kärleksfest, men –  jag hoppas att Tomas & Frida får sitt livs dag och att festen blir FAB! 🙂

Vi girls har varit nere i city i eftermiddag och vi gjorde bl.a. ett stopp på Riktige Leker där J shoppade en Ariel istället för en ponny 😉

Lyxigt god sen lunch / tidig middag på MAX. Visste du att MAX startade upp i Luleå (eller egentigen i Haparanda) så jag får Luleåfeelings då jag äter där.

J tycker inte om läsk. Hon dricker bara vatten…

Jag älskar detaljerna på Chill Norways plagg. Check brodyren på J´s klänning med texten: YOU ARE BEAUTIFUL!

 Smurfarna har invaderat stan. De är precis överallt! Snacka om nostalgi! och imorgon ska vi gå och se filmen. Johanna tok längtar! 😉

Det kryllade inte bara av smurfar i city… utan även av rosa ACNE påsar. Tror aldrig jag har sett så många gå runt med deras påsar i handen.  Så en sak är då säker: Acne is the shit! (de har 3 egna butiker i Oslo) i alla fall fram till att mina rosa Gizmopåsar kryddar stan 😉 Nu: myskläder, soffhäng, prosecco och chips + dipp! 🙂

P.S Missa inte min favorit ORUP på SVT1 kl.20.45 !

TrEvLiG kVäLl!

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “Pink girls and the city.”

 1. Signe says:

  Hej,
  Säkert redan jättemånga som frågat men när ska du berätta om er flytt?

  Trevlig kväll.

 2. gizmolina says:

  Signe-
  Ibland är det så kul att ha hemlisar 😉 Nej, men faktum är att vi nyligen bestämde oss för vart vi ska flytta så jag har inte berättat det ännu på bloggen. Kan säga så mycket som att vi blir kvar i Oslo.. Flytten ska få ett eget inlägg snart! Promise! Kram! 🙂

  • Alltså det där med brus och barn är kul. Min syster fick läsk som 3-åring på café och utbrast sorgset “det är staaarkt”. 😉 Jag hade liknande upplevelser men tror jag fattade tycke rätt fort. Dock bara bra att hålla sig borta då man då undviker att få tandtroll på besök.

 3. gizmolina says:

  Johanna-
  Jag kan tycka att det vore mysigt om j tyckte om läsk för då kunde hon få det som en festlig sak ibland… Men, hon tycker verkligen inte att det är gott. Själv är jag egentligen inte heller så glad i läsk så sådan mot sådan… 😉 Kram! 🙂

 4. Signe says:

  Hej igen,
  Jag förstår om du inte vill berätta allt för oss ;). Att ni blir kvar i Oslo har vi alla nog förstått eftersom vi gått veta lite om dina framtids planer ;).
  Lycka till med allt. Kram

 5. Anna i Kalix says:

  Fina outfits ni hade idag 🙂
  Gillar sjalen skarpt, den ser jättemysig ut!
  Hoppas ni får en mysig hemmakväll och lycka till med flytten!

  Kram Anna

 6. Susan says:

  Så fin du var i dag. Den butikken din er det nettbutikk eller ordentlig butikk ?

 7. Cessan says:

  Smurfarna var smurfigt kul! Såg den med min dotter igår. Vi missade helt 3D glasögonen… Så en liten påminnelse till dig 🙂
  Ha det så trevligt på BIOn!
  Smurf kram <3

 8. Eva says:

  Hallåj,
  Max startade i Gällivare när Kurtan öppnade sin första korvmoj 😉
  Må så gott

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *