PIONER & HOME OFFICE.

Allmänt

Plötsligt var tulpan sessongen över hos Mester Grønn (men de hade massor på iKEA igår) så idag fick vackra rosa pioner bli med mig hem istället (inte dessa dock) och plötsligt blir det en touch av sommar i hemmet.

Då har jag varit och piffat till håret  (behöver inte tänka på hårfix på 4-5 dagar, love it!) + hämtat hem 2 söta girls så nu pågår lek här och själv ska jag tömma en bokhylla för där den står (det var en nödlösningplacering) ska jag få ett litet hemmakontor senare i eftermiddag. Åh som jag längtar! för det blir inte lika bra att sitta och jobba vid köksbordet… hittar inte mitt kreativa flow lika bra där + att det leder till att det alltid är så stökigt i köket… Men nu blir det moodboard + ordnig & reda! Lovely!

(Ska fylla på med lite home-office-inspo-pics här senare men nu är det bäst att jag kör på för min handyman ringer snart på dörren…)

Och du, i kväll håller jag tummarna för Benjamin i Let´s Dance! Vore kul att se han + Steffo i final! Eller vad säger du? 🙂

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “PIONER & HOME OFFICE.”

  1. Linn says:

    God lørdag, miss Gizmolina!
    Nydelige bilder og herlig inspo og pep, forgyller lørdagens start. Sitter å skriver på min hovedoppgave i parterapi, og gleder meg til å bli ferdig. Kjenner dragning mot innredning enda mer nå som våren har kommet for fullt, og jeg gleder meg til alt som skal shines hjemme når oppgaven er levert:o) Ingen tvil om at jeg hadde ringt til deg hvis noen proff skulle komme hjem å hjelpe til med styling her i huset!Du er RÅ! God klem fra Linn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *