PIONER, SPETS & FLUFFIG FÅTÖLJ…!

Allmänt

Mina kära bloggvänner! 

Min älskade fluffiga Gizella har fått för sig att hon ska väcka mig prick! kl. 06.00 varje dag vilket i och för sig är en helt normal stiga upp tid på en veckodag för många (för en del är det t.o.m. sent) men för mig är det way to early på en lördag + söndag och jag sover gärna till  kl. 07 i vardagarna… Så idag har jag en “day off” och gick faktiskt och la mig igen då mina J lämnat. Det händer typ aldrig. Men idag lyssnade jag på kroppen och det var verkligen välbehövligt. Och tisdag it is, solen lyser upp mellan molnen här i Oslo och jag kan inte sluta tänka på fredagens svenska ELLE Gala… Såg du? Jag vet inte men jag fick verkligen inte någon WOW feeling. Vi såg hela galan på Youtube från det att röda mattan startade (älskar att se alla outfits då gästerna ankommer festen) men någonstans där efter “drickepausen” mitt i prisutdelningarna så kände vi att glittret saknades så vi slog faktiskt av och såg något annat istället…  Var det bara oss som inte blev så imponerade av årets gala? eller kände du samma sak?  Det var oavsett amazing att Benjamin Ingrosso vann ett välförtjänt pris som Årets bäst klädda mann, och Mollys gala look var absolut FAB men ni känner ju mig, jag tycker att tex Kenza, Victoria Silvstedt eller någon annan med ännu mer glam skulle vunnit. I övrigt så visste jag inte ens vilka de flesta som vann priser är?!?  Ha, ha.

Det har med kläder och outfits alltså… vi har ett totalt KAOS här hemma i det rum som vi använder som walk in closet oh my… jag måste styra upp ordningen där inne så det står på en av punkterna i veckans to-do-list.  Klädstativ ska monteras och vinterkläder ska packas bort i någon smart förvaring… Men först: en day-off-tisdag och ett bildregn från min kamerarulle i telefon från senaste veckan.  Enjoy!

 

Senaste dagarnas happiness? att mina favorit blomster pioner gjort sin entré igen. Nu ser jag fram emot att  frossa i dessa lovely flowers i tiden framöver.  Och jag köper gärna mina blomster så här, hos Mina Milanda.

 

Min senaste shopping? Den här ljuvliga blusen + kjolen. Jag invigde blusen på helgens 10-års kalas så det är den jag har på mig på bilden jag la upp av mig själv i förra inlägget. Känner redan att det här blir en av sommarens favorit outfits… kjolen kan även matchas med vit tee, blusen med jeans / linne byxor etc…   (bild från klädmärkets egna sida)

 

Min senaste present wrapping till en nybliven 18-åring?  Ett paket som gömmer ett super fint armband, en flaska bubbel och ett kort som matchade festens tema: cowgirl. Och här står presenten i… 

 

… min senaste interiörshopping: en ny fåtölj till J´s rum som vår fluffiga lilla älskling nog tror att jag köpt till henne. Ha ha. Hon älskar den!  Fåtöljen är den jag skrev att jag skulle köra och hämta i förra veckan, från Jysk. Den är helt lik de från Mio som jag har i Casa Gizmolina Luleå och jag hade helst köpt en till sån men tyvärr finns inte Mio i Norge så det fick bli en look a like från Jysk. Fåtöljen hade dessutom ett amazing BRA pris: 1.500 nok. (det var kampanj).

Här hade vi inte stylat klart rummet, jag hade precis ställt in fåtöljen, så ska visa fler bilder en dag då detaljerna är på plats. Och Gizellas stil på bilden… det är min stil idag, jag är exakt lika chill och trött… ha, ha.

 

Nu fångar vi kvällen och fyller den med feelgood!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

48
Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “PIONER, SPETS & FLUFFIG FÅTÖLJ…!”

  1. Anette says:

    Hvor er det nydelig antrekket fra?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *