PLÖTSLIGT HÖSTLOV…!

Mina kära bästa bloggvänner! 

Att arrangera begravning av min älskade pappa var det tyngsta och mest känslomässigt krävande jag gjort…  Och jag var tvungen att hålla fullt fokus på begravningsplaneringen i veckorna fram till den 7:e oktober så därav min frånvaro här på bloggen. Nu har det gått 1 vecka sedan jag satt där i kyrkan tillsammans med den närmaste familjen och tog ett sista farväl och varje dag är en dag i taget.  Jag var helt tom i onsdags, dagen efter… och sen hade jag den årliga stora halloween happening på Nya Läroverkets 3 skolor att ta tag i så det var verkligen ALL IN med det fram till i fredags. Oh my, jag och Johanna slog personbästa och packade 800 godis / snackspåsar på 1 dag (efter att J slutade skolan, och det var dessutom föräldramöte + att jag skjutsade J tur & retur till dans). Nej men alltså du skulle ha sett oss !  Vi packade påsar i RAKET fart och kl. 03.45 knöt jag ihop den sista, nr. 801 !

Sen körde vi tidernas race i fredags då jag startade dagen med att dekorera upp entrén på Johannas skola på morgonen. Sen körde vi till NLV´s nyaste skola i Svartöstan (där min pappa är uppvuxen och min farmor och farfar bodde) och önskade eleverna Happy Halloween innan vi gasade mot NLV Bergviken där jag kvällen innan dekorerat upp caféet.  Och jag får berätta mer om hur dagen såg ut i nästa inlägg men jag kan säga så mycket som att det var en sååå stor glädje att få göra alla eleverna så glada! Och Johanna var en STJÄRNA!!!  Alltså WOW !!! Hennes insats var amazing !

Och då vi var klara å skolan, runt kl. 15 i fredags, så inser vi att det är Höstlov! Jag hade inte hunnit tänka 1 sekund på det p.g.a. allt som hände kring pappa och begravningen så det här lovet är det mest oplanerade lov vi någonsin gått in i. Först var jag helt slut lördag + söndag, alltså jag var sååå trött och helt tom…  Men i går så orkade jag börja  känna att det vore kul att hitta på något,  så nu, i eftermiddag, spontan bokade vi en resa !

Så – jag ska dyka i säng nu för vi har take off i morgon bitti. Och vi blir inte borta länge, bara 1 natt, men det blir helt perfekt och precis lagom för vad jag känner att jag orkar med just nu.  Åh det ska bli helt magiskt att bara få njuta och tanka väldigt, väldigt välbehövlig energi och värdefull kvalitetstid tillsammans med Johanna. Min älskade Johanna som har fått stå ut med en ovanligt frånvarande mamma under de månader som pappa varit så sjuk och fram till begravningen. Det har varit en så tuff period på så många sätt.

För att toppa fredagen så dansade Johanna på BC Luleå matchen och – hon hade gjort koreografi+ styling till en “halloween intro dans” som var sååå imponerade BRA !!!   (foto: Ola Norén). Jag får vara så otroligt stolt. 

 

Nu önskar jag dig magiska dagar!  och tusen miljoner TACK för att du har förståelse för min frånvaro den senaste tiden. Livet  är en resa som inte alltid går att planera…

Var rädd om dig!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

120
Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “PLÖTSLIGT HÖSTLOV…!”

  1. A-L says:

    Låter som att ett miljöombyte är precis vad du behöver. Njut för fullt av tid med J och hoppas resten av höstlovet blir magiskt.

  2. Anna N says:

    Beklagar verkligen sorgen!❤️Så fint med att byta miljö nu för dig och dottern. Ni får distans till allt som hänt och kan hämta energi tillsammans! Ha det gott.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *