POLARN O. PYRETS WEBSHOP 1 ÅR.

Allmänt

Måndag runt kl.16.

Som ni vet så älskar både jag & Johanna Polarn O. Pyrets fina kläder och finns det mer slitstarka kläder än deras? jag tvivlar…. J har klänningar som hon använt under flera år (och jag tvättar ofta alltså, plaggen är aldrig på mer än 1 gång innan de åker i maskin) eftersom de gått från klänning, till tunika till tee och de är fortfarande lika fina !

Hur som helst – det jag vill tipsa om är att de bjuder på FRI FRAKT i sin webshop fr.o.m. idag och t.o.m. söndag så passa på att klicka hem en fin semestergarderob till skatten. Här är några av våra favoriter:

The dress. Super fin att matcha med vita eller rosa tights.

Den här söta bikinin blir med oss till Thailand i sommar. (finns även som baddräkt).

Johanna älskar skjørt / kjolar och den här bor redan i hennes garderob.

Nu ska jag göra mig klar för grillfest på AKS.  Håll tummarna för att vi slipper regn…! 🙂

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *