Pool & Sol!

Allmänt


Dagens: Burberry bikini. 🙂

Phuket kl. 14.15, torsdag , +30 grader.

Nu kom solen så nu ska vi gå och mysa i poolen! 🙂

Carpe Diem! ♥

Kategori: Allmänt | 19 Comments

19 responses to “Pool & Sol!”

 1. Therese says:

  Jag måste få fråga dig hur du kan hålla dig i så snygg form utan träning? Du mumsar glass hit och dit och dricker vin… Hur gör man? Eller smygtränar du utan att vi läsare får veta? 🙂 Ha en super bra dag!

 2. Pethra says:

  Vad ni två ser oförskämt fräscha och söta ut! Man blir lite avis måste jag erkänna men jag kan inget annat än unna er det för ni verkar så himla goa. Hoppas ni får en fortsatt härlig dag!

 3. Cornelia says:

  Gud vad sött! Ni är verkligen supergulliga

 4. Jag hade gärna haft din solbränna just nu 😉

 5. Josefine,Blekinge says:

  Vad härligt det låter med poolmys!

  Äntligen är det soligt och fint vårväder i Sverige också! Nu ska jag gå och hänga ut tvätten, luktar så gott med "utetorkad" tvätt! Sen blir det nog promenad, sen solstol, tidningar och glass med blåbär – går och väntar på att bebisen i magen ska behaga dyka upp! : )

  Ha en fin dag!

 6. Madeleine Gbg says:

  Hej, tack för inlägget. Ska försöka komma ikapp på min egen blogg ikväll tänkte jag. Du, till något helt annat, jag har genom mitt jobb fått namn på en person som hjälper till att: starta upp/få kontakt med leverantörer/ordna med alla "måste"blanketter i Thailand. Det är helt seriöst och på hög nivå. Jag har fått inbjudan till ett seminarie som jag själv tyvärr inte kan gå på men jag kan gärna maila dig infon ifall du har lite "på gång" där nere! Du har säkert redan koll på allt, men ifall du har lite frågor så kanske dessa personer kan hjälpa dig. Hör av dig om du vill att jag sänder dig informationen. Ha det gott!

 7. Emma says:

  Va härligt ni verkar ha deti Thailand!!

 8. Emma says:

  Va härligt ni verkar ha det!!!

 9. Solin says:

  ooh vad härligt ni verkar ha det 😀

 10. hilda says:

  åh jag är sååå avundsjuk…men gud vad mysigt ni ser ut att ha det. 🙂 njut på

 11. Vi har haft sol nu i några dagar och jag tyckte att jag hade fått lite färg. Efter att ha sett dig så är jag blek igen:( Grymt sött foto till det förra inlägget;)

 12. Vi har haft sol nu i några dagar och jag tyckte att jag hade fått lite färg. Efter att ha sett dig så är jag blek igen:( Grymt sött foto till det förra inlägget;)

 13. Blerta says:

  Vad kul att ni bor i Thailand….jätte avis på dig!

 14. Blerta says:

  Vad kul att ni bor i Thailand….jätte avis på dig!

 15. Martina says:

  åhh gud vad härligt. Måste vara underbart att vara där nere i den värmen. Själv åker jag till Kreta den 10 mah, så håller tummarna nu att det är vart även där.

  Ha en fortsatt bra semester.

 16. Jennie says:

  Åh vilken sötnos! 🙂

 17. Linda says:

  Måste bara få fråga…vart har du köpt ditt halsband du bär på bilden ? har letat galet länge efter sådant. tycker dom är så fina! =) jag själv har tatuerat 2 st stjärnor på olika ställen på kroppen, älskar stjärnor så är överlycklig då detta just nu är mode & finns överallt ! ha det så bra i Thailand, tiden ni har kvar där =)

 18. fia says:

  Jättesnygg bikini ; men avig ?

 19. Mia says:

  Hihi, det är som att du aldrig har ställt om från Nordentid till Thailandtid. Du har liksom kvar samma dygnsrytm!

  Tack för mysig blogg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *