POOLHÄNG & TRÄNING (!)

Allmänt

10410891_10152504209020796_7664984943030144493_n

My little darling hemma på vår resort idag runt kl. 13. 

Glad lill-lördag sweeties! 

Nu sitter jag ny duschad ute på terrassen under takfläktarna efter en heldag nere vid poolen och idag hade vi heeeela poolen helt för oss själva. Underbart skönt! Nu är det i och för sig aldrig någon trängsel direkt här  på vår resort men ändå, inte ofta det bara är oss där nere den här tiden på året.  Jag har flytit runt på min sköna loungemadrass och hjärtat har dykt non-stop och sen, när hon fick lek-kompis, så somnade jag i solstolen och vaknade där strax efter kl.15 (då hade J och hennes vän gått upp och spelat spel) . Då var det plötsligt heltmulet så jag packade ihop alla saker och gick hem för att ta en dusch och plötsligt hör jag monsunen. Alltså det t.o.k. regnade! så snacka om BRA tajming att jag vaknade då jag vaknade! 😉

Och vet ni vad jag gjorde på morgon? Jag var på gymmet!!! för första gången sedan vi var här i somras! Åhhhh så nöjd jag var över att jag kom mig iväg!  Det måste ha varit den här bilden jag fick se av Britney igår kväll som fick fart på mig:

britneycover

Jag kände verkligen inte igen henne?!? Gör du?  Ser ju ut som Heidi Klum typ…. så ja, har nog använts lite photoshop här men oavsett, den här bilden fick fart på mig så: Thank You Britney!  och på tal om henne… den HÄR låten har jag gått många power walks till, den är en spark i baken! 😉

10411152_10152504203780796_8762125411441885279_n

Jag har några timmar på gymmet kvar innan jag närmar mig Britney (har gått upp en del sista tiden, i.n.t.e. kul…) men som sagt: nu är jag igång och det är jag SÅ himla nöjd över. (önskar mig föresten nya träningskläder… ). Hoppas, hoppas, att jag fixar att fortsätta då vi kommer hem så att jag kan känna mig lite mer fit inför Beach -15!  Och föresten, om någon personal trainer läser det här och vill styra upp min kropp när jag är tillbaka i Oslo så får hon/han g.ä.r.n.a. mejla mig: gizmolinas@hotmail.com 

10624647_10152504215675796_1708572111706731966_n

Det är inte helt lätt att fota regn men jag tror ni ser hur galet mycket det regnade? om inte annat så är den lilla översvämningen på gräset ett tecken…  Snacka om flax att jag kom hem 5 min före detta!  Och till er som ska resa ner och får ångest över vädret: vi har haft 2 k.a.n.o.n. dagar med strååååålande sol nu så 40 min med regn sent på em är helt OK!  och väldigt vanligt här nere. Kan avslöja att solen redan skiner igen och jag känner på mig att det blir en vacker morgondag! 

Oj, nu kom jIG tillbaka från sin massage nere i Club Huset och ska ha ett Skype möte här ute på terrassen så bäst att logga av och gå in och torka håret för jag beställde precis taxi till kl. 17.45. Vi girls ska iväg ut och fixa lite ärenden…

Önskar dig en festlig lill-lördag fylld av glada människor! 🙂

P.S nu läste jag precis att bananmannen (ha, ha, vi kallar honom för det, ni vet han som äter 30 bananer om dagen) i Bonde Söker Fru har förlovat sig! och visst är det sista programmet i kväll? Hoppas det går att se här! 

Varma & soliga kramar!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “POOLHÄNG & TRÄNING (!)”

 1. Marie F says:

  Men guuuuud….tack för att du sa så. Jag följer din blogg stenhårt nu. Jag åker om en vecka och är helt förstörd över väderrapporterna. Mulet mulet och regn. Har kikat på webcams över phuket och det ser illa ut när jag tittar. Så skönt med tröst, jag är egentligen dålig i ryggen så jag hade avbokat resan om det visade sig va regn.
  Ps…din blogg är grym öndå, kul att ha hittat hit.

 2. Helen says:

  Så akkurat ett annet det magasinet med Britney på forsiden, og trodde det faktisk VAR Heidi klum…haha
  Snakk om litt vel mye retusjering…når man ikke ligner på seg selv engang?

  Godt å se ett “real” bildet nedenfor av deg, og du ser bra ut, syns jeg. Man kan alltids tro man trenger å styrke seg litt her og der, men når alt kommer til alt, tror jeg det viktigste er at kroppen funker, og man passer litt på vekten, får når man blir eldre, har disse ekstra kiloene lett for å komme, men neimen om man får de lett bort igjen !!

  Good luck, med trening, bare det å starte er super bra Stina – for min del, er det gåing – elsker å gå – liker ikke treningstudio…:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *