Positiv energi!

Allmänt

168397-1806
Här sitter jag, tidigare i kväll,  och gör några tavlor till mitt uppdrag.

Nu kom jag precis innanför dörren och jag känner mig SÅ nöjd för nu är faktiskt i princip hela uppdraget klart ! 🙂 Jag har några små saker jag ska fixa (petnoga är jag) men sen är det "mission completed"… 

Min kväll ikväll blev ju bara galet sen vilket inte alls var tanken. När jag i förra inlägget skrev att jag skulle åka iväg och jobba så ändrade jag mig i sista sekunden för jag kom på att det var några saker som jag lika gärna kunde fixa här hemma i sköna fotöljen.  Så – efter 1,5 time effektiv jobbing (= jag gjorde 12 tavlor), vid kl. 23.30 körde jag iväg 🙂

Jag får sån energi när jag jobbar att jag glömmer att äta och jag blir verkligen inte trött. Så som nu tex, jag har inte ätit middag vilket kan låta helt tokigt men jag blir liksom inte hungrig. Förren nu! då jag kommit hem och vet att jag kan "göra vad jag vill", nu är jag plötsligt både hungrig & trött 😉 Men som sagt – jag blir aldrig det då jag är fokuserad på mitt jobb. Så har det alltid varit för mig och den positiva energi jag får av att jobba ger mig en "kick"! 🙂

 

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Positiv energi!”

 1. Sarha says:

  Du är verkligen en frisk fläkt, en stor inspiration. Hoppas du har möjlighet att visa några bilder på ditt uppdrag, vore såå kul.
  Kram på dig

 2. Princess Jessica says:

  Godmorgon söta,

  Hoppas ni haft en skön natt.
  Själv har jag gått upp ovanligt tidigt för att
  vara oss, kl 7:45 (vi brukar gå upp runt 8:30)
  Men idag väntar löpmaskinen på gymmet runt kl 11 så då måste jag ha ätit frukost 3 timmar innan annars får jag håll :)Vad gör man inte 😉

  Grattis till snart färdigt uppdrag !
  Det låter som du njuter för fullt 🙂

  Jag kommer ihåg dina “matvanor” från när jag jobbade hos dig 🙂

  Önskar dig och sessan en FANTASTISK dag !

  Krameli kram 🙂

 3. AnnaStina says:

  Sarha-
  Tack så jätte mycket snälla du! 🙂 Jag blir SÅ glad över att jag kan inspirera! 🙂 Jag ska fråga min uppdragsgivare om det är OK att jag visar en bild eller två så håll utkik här på bloggen 😉 Önskar dig en härlig fredag! Kram 🙂
  Princess Jessica-
  Min underbaraste vän! Jag har SAKNAT dig´!! Hur har du det? Hur går det på dagis? Vi borde verkligen ringas en dag och uppdatera oss! 🙂 Jag är sååå imponerad över att du tränar, det skulle verkligen jag också behöva.. får försöka komma igång med det i Thailand 🙂 Och när det gäller mina matvanor så har dom inte förändrats ett dugg sedan den dagen du skriver om 😉 Jag är hopplöst fall.. 😉 Jag tänker så mycket på dig vännen och jag önskar SÅ att vi bodde närmare varandra. Men du! kan inte du och familjen, eller du och Jolina, komma ner och besöka oss i Thailand?? Ååå vad det vore mysigt!!! 🙂 Gör det! SNÄLLA!!! 🙂 Önskar dig och din prinsessa en underbart mysig fredag! Kramisar! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *