Positiv energi!

Allmänt


Så här såg vi ut på gårdagens mysiga middag.

Nu har jag precis kommit hem med nybakad vaniljbulle och allt jag behöver för att göra smoothie till frukost 🙂 Men innan frukost ska jag hoppa i duschen för det fick jag inte tid till före dagis idag eftersom Johanna bjöd på ännu en skön sovmorgon .

Min dag idag bjuder på massor med jobb och DET ger mig sååå mycket positiv energi ! 🙂

 
Så här såg jag ut nyss då jag kom innanför dörren. Jag hann inte fixa till mig på morgon så kepsen åkte på, den är en "räddare i nöden" 😉 också en bild på mina vackra rosor som förgyller köksbordet (TACK underbara vännen).

Jag önskar dig en lovely fredag och här kommer dagens som jag fick på ett kort av sötaste Heidi igår:

"Vennskap-
bare jag ser ordet på trykk blir hjertet varmt."
/Augustine Bell.

Happy fredag !

Kram ! ♥

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Positiv energi!”

 1. Kattis says:

  Åh vilka underbara blommor!

  Dina "dagens" är bara bäst, ofta tänkvärda ord som vi alla behöver.

  Ha en fin helg!

 2. Annelie says:

  Två godkända tentor (Psykologi), nybakade kanelbullar, barn och make på väg hem…Härligt med fredag!

  Jag håller med om att dina "dagens" är underbara.

  Ha en riktigt trevlig helg!

 3. Anna says:

  Oh! Man blir ju så glad av blommor!

 4. annika says:

  Hej gumman, hoppas fredagen blir bra och att du slipper fler idiot komentarer på din blogg, det verkar ju inte va många som håller med den som skrivit så sug åt dej av det.Du är mysig, inspirerande och en bra mor och har man tid så varför ska man försvara sej för andra , nej njut av den i stället och förresten så föregår överbliven tid oftast av hårt arbete. Skit i elaka människor .

  Koncentrera dej på glada goa människor, det gör i alla fall jag. I mitt jobb får jag heta både det ena än det andra men man får försöka suga åt sej av dom som faktiskt blir glada.

  Kram på dej och Johanna, och mys ordentligt i kväll!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *