POWER WALK – CHECK!

Allmänt

Plötsligt så åkte mina träningskor på och jag körde ett varv runt sjön. Kunde inte låta bli trots formen och hjälp så skönt det är nu efteråt!!  Som jag sa på min instastory så kanske det är för att jag inte varit ute på en stund (blev ett uppehåll p.g.a. sjuk + Oslo + Dubai etc.) som jag inte känner mig helt bra? eller ja, inte bara så klart för jag är ju förkyld men jag tänker att det nog kan bidra. Att jag kanske är så slapp p.g.a. att jag inte tränat?  Hur som helst –  jag är såååå glad över att jag tog mig tiden att sticka ut och köra power walk i 50 min. Det var värt det!  🙂

 

Ser du hur nöjd jag ser ut?  ha, ha. känslan efter är som att bli duschad i feelgood…!  Och vädret är ju perfekt! runt +5 grader och lite sol.  Åh nu är jag igång igen! 

 

Nu ska jag ta tillvara energin jag fått och köra på här!

Önskar dig en riktigt härlig dag vidare och hoppas att du också får njuta lite sol?!  🙂

Kramar!

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “POWER WALK – CHECK!”

 1. Bra komma ut i friska luften.
  Cyklar ju en hel del dock ej idag då jag grejat med utomhusfix samt burit upp min nya adventsbelysning , “docka” från IKEA.
  Även påbörjat julbaket, engelsk fruktkaka.
  Kram Titti

  • Ja så otroligt skönt att komma ut i friska luften. Love it! och det ger så härlig energi efter! 🙂

   Önskar dig en riktigt avkopplande söndag och det låter super mysigt med julbak ! Kram! 🙂

 2. Pia says:

  Grattis till att du kom ut, gäller att ta tillvara på de få ljusa timmarna nu.

 3. Viktoria-pinkpastry says:

  Asså wow så cool fest så roligt! Så fint sagt av din höna att det va den bästa festen, hon verkar så glad, omtänksam och positiv, som du verkar ;). Har redan fått upp allt utom inomhus granen och som jag nyser av allt från hyacinter till pepparkaksgirlanger i köket, så härligt. Så härligt att ni har bokat Thailand. Eftersom vi ska till Thailand om två veckor så fick dottern börja med sina kalendrar i dag på morgonen så mysigt. Stoooor kram

  • Åh men du är ju bara så underbart bra på att ge härlig feedback Viktoria! Tusen miljoner TACK för fina ord ang. festen !! och för de finaste ord om Johanna och mig… vilken komplimang att få ! TACK !! Nu lyste hela min söndag plötsligt upp ska du veta ! Och att du gör en kalender inför Thailand är ju hur mysigt som helst. Din dotter är lyckligt lottad som har en så kreativ mamma !!

   Njuut din söndag och tänk att ni reser om bara 2 veckor! Lyckost er! Kram! 🙂

 4. Veronica says:

  Saknar dina kommentarer. Snälla kan du ge Thailands tips för en rookie.? Ha en trevligt mysig lördag.

  • Åh jag kämpar på och försöker alltid svara men ibland så missar jag. Förlåt !! Och självklart kan jag ge Thailand tips! 🙂 Ge mig dina frågor så får du mina svar !

   Önskar dig en också en riktigt, riktigt mysig helg! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *