PRAY FOR PARIS.

Allmänt

12105801_10153169479625796_1495807163789666917_n

Mina kära vänner! 

Jag somnade, som vanligt…, på sjeselongen igår och vaknade till den f.r.u.k.t.a.n.s.v.ä.r.d.a. nyheten om vad som hänt Paris. Vart är världen på väg? Alla dessa unga som tror att de blir heroes av att bli en del av terroristgrupper och självmordsbomba sig själva…. Det är ju bara helt för jävligt. uff, jag har inte ord….!  Så – allt jag kan säga är att mina tankar går till alla berörda och att jag av hela mitt hjärta hoppas att vi en dag ser ett slut på denna typen av attentat.

Så – idag – lördag!  Jag sitter med hårfix och playdate pågår. Vi har kickat igång julpysslet nu och det är ju bara såååå mysigt.

Bridal-Shower-One-Wed

Jag har underbara minnen från Paris. Var där på språkresa då jag gick i 9.an, sen på weekendtur med kärlek + vänner och sist jag var där var tillsammans med en kär väninna… Åh så kul vi hade!  Och jag ser fram emot att en dag visa Johanna denna otroligt vackra stad för terrorn ska i.n.t.e. stoppa oss från att leva.

Önskar dig en riktigt fin dag. Var rädd om dig och de du håller kär!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “PRAY FOR PARIS.”

 1. Titti says:

  Alla mina tankar går till de drabbade i Paris.
  Paris ligger mig varmt om hjärtat, gifte oss där 2009.
  Kram Titti/Umeå

 2. Hej vackra du.
  Tänkte kika in och lämna lite kärlek en dag som denna.
  Hoppas du får en fin kväll <3
  Kram.
  http://nouw.com/goteborgsmamman

 3. Maria says:

  Har besökt många storstäder i världen men ingen är vackrare än Paris! Och språket – så vackert!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *