Prelanseringsparty av Jimmy Choo !


Alla kunder får endast shoppa 1 st av varje accessoar ur Jimmy Choo kollektionen och det blir ett nytt förbättrat kö-system också vilket gör att kollektionen nog finns kvar mer än 2 minuter på hyllorna 😉 (det har ju varit så hysteriskt för de första i kön har shoppat med sig “allt”  på typ ja, 2 min…).

Igår damp det ner en exklusiv inbjudan hos mig till prelanseringen av Jimmy Choo kollektionen hos H&M. Som ni vet så är det dags att ställa sig i kö den 14:e november, MEN – jag kommer att få möjlighet att shoppa godbitar ur kollektionen redan på kvällen den 13:e ! 🙂 och ni hänger med för jag kommer självklart att ta massor med pics!


Skinnbyxorna är en favorit ur kollektionen så de är mitt TIPS! Väskorna är också super snygga precis som skorna.   

Jag ångrar föresten att jag inte provade skorna & kläderna då jag hade stora delar ur kollektionen här hemma på mitt kontor i samband med en fotoshoot i september…. ibland är jag lite VÄL jobb-fokuserad och glömmer sånt 😉

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “Prelanseringsparty av Jimmy Choo !”

 1. Anna says:

  Men HUR kan du glömma det? 😉

 2. Alexandra says:

  Här på landsbygden i norge där jag bor tror jag väl inte ens att kollektionen kommer! Så jag är glad att du bloggar om det! 🙂 Ha en fin dag! kram alexandra

 3. Ha ha, minns min lycka när jag kom över ett par byxor ur Stella Mccartney-kollektionen -05. Har aldrig använt dem ens… Men, man kanske skulle överväga ett par Jimmy Cho för att få lite S.A.T.C-känsla i vardagen?!

  Ha en fin dag ♥

 4. Hei Anna-Stina! Heldig de som får med seg noe derifra! Virker unektelig litt fjernt her jeg sitter på den andre siden av jordkloden! Vi gleder oss masse til dere kommer ned! Poolbaren har åpnet og vi har det utrolig bra! Orkideene dine blomstrer hele tiden og ser fantastiske ut! Klem Bente

 5. Amanda says:

  Hej!
  Först vill jag bara tacka för en fantastisk fin blogg!
  Sen undrar jag var du hittar alla "dagens tänkvärda" Jag tycker alltid att de stämmer så himla bra och får en alltid på bättre humör!

  Keep up the good work 😉

  Kram

 6. Marita says:

  Har spanat in ett armband från Jimmy Choo kollektionen som jag bara SKA ha! Mycket läckra accesoarer är det verkligen som kommer!!

 7. Anonymous says:

  LÄser ALDRIG Blogg – men du har verkligen fångat upp mig med dina helt underbara och positiva inställningen till livet! :)) KRAMAR!

 8. Daniel says:

  Tror de där läderbyxorna skulle passa mej.

  Men att bli kallad läderbög? Hmm… men fina de e!!!!

 9. Hmm… Tycker det enda som är värt pengarna í den där kollektionen är skorna, övriga varor är bara så jäkla "vad som helst" ^^.

 10. Anna-
  Ja, HUR? det undrar jag också … Olycksfall i arbetet kallas sånt tror jag 😉 Kram! 🙂

  Alexandra-
  Jag vet att nästa design-kollektion hos H&M, från Sonia Rykiel, kommer att lanseras på butiker runt om i hela landet så DÅ kan nog du också shoppa ! Kram! 🙂

  Karin-
  Ha, ha Ja, lite S.A.T.C känsla i vardagen är aldrig fel! 🙂 Jag har också några designerplagg från H&M som jag aldrig använt.. men som sagt: med SKORNA blir det annorlunda 😉 Trevlig kväll och TUSEN TACK för mejlet ! Kram! 🙂

  Bente-
  Så otroligt koseligt att höra från DIG Bente! 🙂 Jag gleder mig sååå till vi kommer ner och JIG nämnde att det är planer för julafton ! Supert att poolbaren öppnat , det gör (mat-)livet lite enklare då jag och Johanna är själva där nere. Jag har förstått på JIG att ni trivs otroligt BRA så jag gleder mig till att höra om "allt" då vi ses! Vi ankommer Phuket den 2:a december på fm. Hälsa familjen och alla vi känner ! Kramar ! 🙂

  Amanda-
  Tusen TACK för din trevliga kommentar och fina ord! 🙂 Jag finner de flesta tänkvärda bilderna hos vi.sualize.us och bluquote.tumblr.com Önskar dig en mysig kväll! Kram ! 🙂

  Marita-
  Armbanden och de övriga smyckena är super fina! Jag har använt de i en styling och hade ingen lust att lämna tillbaka dem 😉 Hoppas du får tag i ett den 14:e! Kram ! 🙂

  Anonym-
  Tusen TACK för komplimangen! den lyser upp min kväll. Kram ! 🙂

  Daniel-
  Klart du ska ha ett par skinnbyxor ! Men kanske inte just dessa… 😉 Kram !

  TREVLIG KVÄLL & kramar till er alla ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *