Premiär blogg från vår lägenhet!

Allmänt

image2227
Jag var tvungen att ta en arkiv bild pga att jag ej kan lasta ner nya bilder. Den här bilden funderar jag på att förstora upp i svart / vitt på canvas och ha vid köksbordet här nere 🙂 Jag har hittat ett ställe som fixar sånna canvas bilder medan man väntar 🙂

Phuket, vår Resort , kl. 17.25 onsdag 9 januari.

Undrens tid är inte förbi! Nu kan jag ÄNTLIGEN blogga från vår lägenhet! 🙂 Men – helt perfekt är det tyvärr inte ännu för jag kan inte lasta ner bilder 🙁 och det måste jag så klart kunna så jag öppnar inte champagnen ännu, den får vackert vänta till allt fungerar perfekt och tyvärr så lät det som att det kommer att ta flera veckor…. Jag hoppas av hela mitt hjärta att det inte stämmer!

TACK för alla kommentarer till utlottningen! WOW! vad MÅNGA ni är som önskar den fina, söta och underbara Hello Kitty almanackan! 🙂 Jag önskar sååå att jag kunde skicka en till er var men eftersom ni är ca 160 stycken så går ju tyvärr inte det… Men om jag kunde så skulle jag göra det för ni skriver så fint till mig att ni alla förtjänar en ! 🙂

Jag låter möjligheten att vara med i utlottningen pågå fram till att jag bloggar med dagens bilder 🙂

I skrivande stund sover mitt hjärta sin nap i soffan och jag mumsar på popcorn och är super hungrig så när hon vaknar ska vi åka iväg in till Kata och äta middag. Längtar!

Dagen idag har varit soft & underbar. Jag bloggar med bilder så fort jag får tillfälle! tar med pc´n i kväll med hopp om att kunna blogga där vi äter 🙂

Här kommer dagens:
"Förverkliga dina drömmar så att du får plats med nya."
/ Ur "En härlig bok".

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 23 Comments

23 responses to “Premiär blogg från vår lägenhet!”

 1. H-S says:

  hihi skrev just att jag hoppades på internet i lägenheten snart, uppdaterar sidan och så får jag se detta inlägg. hihi

 2. Angel says:

  vad kul,grattis hoppas allt funkar perfekt snart då =)

 3. Jessica says:

  Åh vad härligt att internet fungerar i lägenheten 🙂
  Grattis!!
  Håller tummarna att alla bekymmer ska vara lösta SNART !

  KRAM!
  //Jessica

 4. Nettis says:

  Grattis till internet… Är det dyrt med canvas i Thailans eller är det billigt som med allt annat?
  //Nettisen

 5. Silje says:

  Å! Så bra at internett funker:)

 6. josefine says:

  perfekt!!!kramar njut middagen!

 7. Tess says:

  Underbart!! Sitter vid datorn ca 10 timmar om dagen (jobbet) och klickar in på din blogg varannan timme kanske för att kolla. Det blir dagens höjdpunkter när du uppdaterat. Jätte kul att läsa och super gulliga bilder! 🙂 Ha det bra. //Tessan

 8. Satu says:

  Åh vad GREAT!
  Kikar in flera ggr per dag hos dig och sannerligen förgyller du och Johanna min gråa vardag!
  Era dagliga Äventyr,dina tips,humor,fina bilder ,shopping,interiör,barn,Hello Kitty,stuff for girls,och en stooor portion mkt positivitet!!

  tack för underhållande läsning och för din blogg finns.

 9. Satu says:

  P.s ööööönskar jag hade din effektivitet just nu! D.s

 10. Håller med dig. Foto är fint att ha i hemmet. Det här fotot passar verkligen till det. Vi har en massa och dom gör mig alltid så glad;)

 11. Johanna says:

  Vad skönt för Er att Internet är fixat i lägenheten nu. Hoppas att det löser sig med resten!

 12. Jessica says:

  Johanna är så himla söt! Man vill gärna pussa på henne. Förstår att hon får mycket uppmräksamhet där ni är. Lite sugen blir jag allt på fler barn, men jag har ju redan 2 sessor som jag vill ge massor av uppmärksamhet och kärlek till. Det serjättehärligt ut där Ni är. Hoppas verkligen att vår familj oxå kommer iväg på en resa under 2008! Tror barnen skulle tycka det vore en höjdare. Kram till Er båda!

 13. Anonymous says:

  Då ser jag fram emot mer frekventa uppdateringar nu!! Är sjukligt beroende av din blogg!

 14. Maria says:

  Grattis till internet och hoppas att de ordnar sig med bilderna snart! Ha det så bra 🙂

 15. Emma says:

  ÄNTLIGEN! Nu ser vi fram emot många, många härliga inlägg! /Emma

 16. V says:

  Hej! Grattis till internet elle vad man ska säga, haha! Skönt att kunna sitta hemma och blogga nu 🙂

 17. Sanna N says:

  Kitty är så fin och den skule passa så bra i vårat kök..jag är en vimsig 2 barns mamma/kram till er och sköt om er

 18. Titti says:

  Va skönt att kunna blogga i lugn och ro. Fortfarande jättekul att följa ert liv i Thailand. Tyvärr funkar inte länken till ert resort! Kan du kolla det? Jag är sååå nyfiken!

 19. Linda says:

  Så skönt att kunna ha internet hemma och slippa gå iväg.
  Lycka till med tösen din. Hon är så söt!

 20. Cecilie says:

  Endelig er jeg en av alle som følger oppholdet deres i Thailand. Håper virkelig at du nyter hver dag – og kjenner at du virkelig nyter livet! Det unner vi deg – alle som er glad i deg og ditt hjerte.

  Cecilie:) savner deg!!!

 21. Lotta says:

  Hej vännen!
  Vad skönt när internet kommit igång! Jag mår lite bättre idag, men influensa gör en trött… Skulle bli mycket piggare i värmen. Njut!
  Kram Lotta o Henrik

 22. matilda says:

  bor ni i thailand? 🙂

 23. Marie says:

  Har mailat dig och mailar våra mobilnr nu också. Roligt att få vara med i bloggen. Natti natt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *