Premiär för min nya kamera!

Allmänt

168397-2224
Premiär bilden med nya kameran! 🙂 En sleeping beauty på hotellrummet.

Phuket kl. 00.10

Lyckan är total här på vårt lilla mysiga hotellrum nu för jag har startat upp min nya kamera och fotat premiär bilden på hjärtat som ligger och sover som en prinsessa mitt i stora sängen! 🙂

Nu riktigt längtar jag till imorgon då jag kan ta massor med bilder!!!

Jag ska ta och packa ihop alla saker här på rummet nu för vi ska checka ut i morgon bitti men först ska ni få höra om vår farfyllda stund i lägenheten idag.

När vi kom dit runt kl. 15 blev det full action direkt. Vi hade beställt en montör via de som driver Scandinavian Lagoona (området där vi köpt lägenheten) som skulle hjälpa oss att få upp några gardinstänger och han hade med sig hela familjen, bl.a. en mamma (?) som trodde att jag skulle beställa gardiner så hon hade med sig hur många kataloger med tyger som helst. Men eftersom det var mitt i Johannas mat & sov tid så hade jag inte alls tid till det så det får bli en annan dag 🙂

Samtidigt som gardinstängerna monterades så kom leveransen av tvättmaskin + torktumlare från en leverantör och möbler från en annan så jag kan väl lugnt säga att det var "fullt hus". Och mitt i allt så kom vår taxichaufför upp också så ja, jag vågar påstå att det nästan blev lite väl mycket 😉

Det kändes i alla fall FANTASTISKT att börja få leveranser så att saker kommer på plats och jag riktigt längtar efter att få köra en tvättmaskin nu efter ca 1 vecka på hotell 🙂

Imorgon lämnar vi tyvärr detta vackra hotell där vi inte ens sett hur familjepoolen ser ut ? och tar med oss våra saker till vår lägenhet. Det ska bli otroligt skönt att få packa upp allt och hänga in kläderna i garderoberna och veta att vi ska bli där en längre stund !

Som jag nämde igår så fungerar tyvärr inte internet där ännu 🙁 så vi kan bara hålla alla tummar vi har för att de får ordning på det a.s.a.p.! Men jag kommer sjävklart att försöka blogga så fort jag kan ändå så ni blir inte av med mig så lätt 😉 men om det tar en stund mellan inläggen ibland så vet ni varför. Så fort internet är på plats i området så är jag back in business igen ! och de säger att det är "runt hörnet" så vi får hoppas att det stämmer.!

Nu ska här packas och sedan sovas för det blir en minst lika hektisk dag imorgon.

God natt & Sov gott! Jag bloggar igen före vi checkar ut imorgon 🙂

Kram från sista kvällen på Evason Phuket! ♥

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “Premiär för min nya kamera!”

 1. v says:

  Haha så roligt med alla människor i lägenheten! men så bra att ni redan har fått dit en del saker. Hoppas det går bra imorgon! Godnatt.

 2. Angel says:

  Lycka till i morgon och Johanna ser ut att stor trivas i stora sängen

 3. Frida says:

  Du måste på nåt vis meddela när bloggandet är igång igen sen =) lycka till med all inflyttning nu. Kram

 4. AnnaStina says:

  v-
  Tack snälla du! Kram 🙂

  Angel-
  Tack söta! 🙂 och ja, Johanna kommer nog sakna den här sängen för hon sover hur gott som helst här 🙂 Härligt också att sängen är så bred, 2,20. Kram! 🙂

  Frida-
  Jag kommer inte att sluta blogga 🙂 Det finns massor med internet cafés och andra ställen att koppla upp sig på så jag ska nog hålla bloggen vid liv trots allt 😉 Kram! 🙂

 5. Frida says:

  Hoppas ni får det riktigt bra i nya huset 🙂

 6. Så kul att ni verkar ha det så bra;)

 7. Hej! Tack för tipset för några veckor sedan gällande den guldiga klänningen från H&M, hade den på vår julfest igår och fick såå mycket beröm. Följer er med spänning och ser fram emot många och inspirerande blogginlägg. Kram till er alla!

 8. Jessica says:

  Hoppas att det går bra med flytten till lägenheten imorgon 🙂
  Det är helt underbart att läsa alla dina inlägg,håller tummarna stenhårt att ni snart ha internet-uppkoppling i lägenhet *ler*

  Kram på dig!
  //Jessica

 9. Jessica says:

  Inte kan jag stava heller,får skylla på den sena timmen och att jag sitter på jobbet :o)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *