Present öppning.

Allmänt

168397-1364
Idag hade jag på mig t-shirt från "Splendid" (deras toppar är helt underbara!), "klänning" från H&M Trend, Fornarina jeans och en scarves från Thailand.

Mitt hjärta fick en present av Josefine & Elian idag. Ett jätte fint halsband & armband som passar perfekt nu då Johanna inte gör annat än leker med smycken på dagarna. TACK snälla ni för presenten och för det FINA kortet, det kommer att få "första parkett" i min plånbok! 🙂

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Present öppning.”

 1. Fyfan vad lågt says:

  Ja, fy fan vad lågt, var är ditt inlägg, tog du bort det när du sitter i din äckliga kanin päls. HA ha. Helt fel att göra något sådant. Då skäms du. Lågt av dig.

 2. Anonymous says:

  Rosa lull darling och hjärtat och FAB. Snälla kan du inte ta att folk har åsikter! Eller kan du bara leva i en rosa värld!

 3. AnnaStina says:

  Jag besvarar konsekvent inte inlägg som bara är till för att “trigga” en diskussion för jag har så mycket roligare saker att lägga min dyrbara tid & min energi på. Livet går så fort så jag vill njuta det! 🙂 Det är också orsaken till varför jag tryckte på “delite” tidigare. Det här är enda gången jag kommer besvara den här “saken”. Så då vet ni det. Kram på er! 🙂

 4. Gittis says:

  Det är din blogg så gör PRECIS som du vill! Till er andra, stöter ögat så blunda! Finns så många bloggar att läsa, så välj någon som passar er…?

 5. AnnaStina says:

  Gittis-
  Ja, jag gör precis som jag vill 🙂 Och tack för ditt råd till de som behöver det. Önskar dig en trevlig kväll! 🙂

 6. Hanna says:

  Jo men det är ändå fegt att radera ett inlägg. Var glad istället för att folk vill kommentera, men det är väl så att du vill leva i en rosa värld.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *