PRESENT-TIPS!

Allmänt

14611047_10153909934810796_2611770546670710396_n

Dagens tänkvärda.

Mina kära bloggvänner! 

V.a.d. är det som händer? Jag är tröttare än de tröttaste…zzz… Vill bara sova… hela tiden… helst. Men det är ju ingen bra idé så nu piggar jag upp mig med bloggen!  Det hjälper ALLTID!

Också blev jag enormt glad då jag hittade en bild på Facebook som min bästa Jonas knipsad av den väldigt försenade födelsedagspresenten som jag skickat till honom i posten.  Och eftersom jag vet att ni gillar att få present-tips så delar jag hans bild med er så att ni får se vad jag skickade. Presenter till killar är a.l.d.r.i.g. lätt tycker jag så det gäller att vara lite xtra kreativ för att få det till…  Och nej, det här är inga dyra grejer, men tillsammans så blir de en BRA present till vuxna killar! 🙂

13432432_10153610295810796_932170949013501095_n

Vetskapen om att det inte dröjer allt för länge till jag njuter den här vackra utsikten igen är pure happiness…! och – den här gången kommer dessutom Jonas att vara där med oss. Åhhhh gala!!! 

14680676_10154637407462806_4094752424126005903_n

Och presenten = notatbok för Evil Plans (perfekt nu inför Halloween), Bakispiller (godis), Du är bäst choklad, allt det kommer från Lagerhaus, Moët vet ni var ni köper och jaaaa, det går fint att posta, om du packar in flaskan väl och kör på en hårt kartong från Posten (jag har gjort så fler gånger utan accident). Sen är de där Bottle Air Poppers ballongerna lite kul – det är en champagneflaska som man blåser upp också trycker man på den så blir det ett konfettiregn! Köpt hos Toy´s R Us. Också packade jag in allt i matchande silver + svart silkespapper och kryddade hela paketet med massa silver konfetti. (även det från Lagerhaus).

Nej, men lite frisk luft på det här skulle nog sitta fint nu så : off I go…!  Pumpor ska köpas (planen är att vi ska karva de i kväll) och lunch. Jag hade egentligen dagens lunch i box med rester från min goda räkpasta igår men på morgon upptäcker jag att jag GLÖMT att ställa in den i kylskåpet… och räkor som stått framme hela natten känns så där att stoppa i sig…  Så ja, bäst att sticka ut på fräsch matshopping!

Önskar dig en magisk dag fylld av positiva tankar om framtiden! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “PRESENT-TIPS!”

 1. Ida says:

  Kan du ikke posta hva du har i den rekepasta?

  • gizmolina says:

   Så gøy att du önskar receptet! 🙂 Jag har lagat den här rätten i hur många år som helst och hittade precis ett inlägg från 2008 (!) där jag skrivit ner receptet så du hittar det här: http://www.gizmolina.com/gizmolinas-rakpasta

   Jag är verkligen inte någon gourmetkock så – många kommenterade till mig att man ska lägga i räkorna till sist då man lagar denna rätt. Det har jag testat – men jag tycker inte att det blev lika gott (såsen får en annan smak…) så – jag lagar den på exakt samma sätt som jag beskriver där fortsatt ! 😉

   Önskar dig en magisk dag Ida! Klem!

 2. Emma says:

  Tack!

  Vilka bra tips! älskar alla dina fina tips!!

  Ha en ljuvlig dag! Och vet du tror att det är höstens entré som gör en trött. Höst, grått och mörkt!
  ´Gäller att pigga upp vardagen!

  Kram!

 3. Lena says:

  Usch, inget vidare att vara så trött…. själv dras jag med huvudvärk. Fyra dagar i sträck, suck….
  Utsikten går ju inte att klaga på. Så härligt att detta väntar dig 🙂
  Ha en fortsatt fin dag bästa du. Och tack för tipsen på presenten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *