Presenter & shoppingtips i Phuket.


Som ni vet så älskar min lilla darling väskor så igår blev hennes lycka total då JIG kom hem med denna super söta resväska på hjul + lilla handväskan som hänger på ärmen. Båda med Hello Kitty på så klart  🙂 

Det blev rena rama julafton här igår då JIG kom hem från Thailand och Johanna hade super kul då hon öppnade alla fina paket  🙂  Resväskan på hjul blev stor succé och idag har vi både tränat siffror och lagt memory.

   
Det lilla "kit" med små saker (de flesta med Hello Kitty på, bl.a. en notatbok) som ligger framför väskorna hade JIG shoppat på Mc.Donalds, av alla ställen ! och i Thailand har Mc.D SÅ mycket finare leksaker till de små.  På bilden längst till höger ser ni de FINA pedagogiska träleksarna Johanna fick. 

Om du ska resa till Phuket i vinter så hittar du allt det Johanna fick på Central Festival som är det största och bästa shoppingcentrat (ligger precis utanför Phuket Town). Hello Kitty väskor, hårspännen etc köper du i ett "stand" på översta våningen precis vid bion/kinon och fina träleksaker hittar du på leksaksavdelningen i bottenvåningen på "Central". Denna fina barnavdelning (leksaker, kläder, skor, barnvagnar etc etc) har dessutom ett super fräsht "blöjbytarrum" som jag & Johanna besökt många gånger.  Centrals barnklädavdelningen är den bästa i Phuket tycker jag och jag har shoppat jätte mycket fint till Johanna där 🙂


 

Kategori: Mina Phuket tips! | 20 Comments

20 responses to “Presenter & shoppingtips i Phuket.”

 1. Eva says:

  Hej, vad kul att få shopping tips från Thailand, vi åker ner för att gifta oss i Januari och det ska bli så spännande.

  Vet du om det finns Odd Molly utbud någonstans där?

  Må så gott Eva. ps det SNÖAR i Stockholm, helt underbart!!!!

 2. AnnaStina / Gizmolinas says:

  Hej Eva!

  Så UNDERBART med bröllop i fantastiska Thailand! Stort GRATTIS och lycka till med allt ! 🙂 Tyvärr så finns inte Odd Molly att köpa i Phuket, och du hittar inte några andra skandinaviska märken där heller. Men – det finns mycket annat fint ! 🙂 Snöar det i Stockholm? Så härligt ! Njut dagen. Kram! 🙂

 3. Jessica says:

  Varför skämma bort Johanna med så många paket när julen snart är i antågande? För henne blir ju inte jul & födelsedagar detsamma när paketöppning blir en del av vardagen. Vi har oxå möjligheten "ekonomiskt sätt" att skämma bort vår dotter – men – till en viss GRÄNS.

 4. Madelene(Landvetter) says:

  Till Jessica.

  Det skall väl du skita i om hon får presenter.Jag fick också en massa presenter av mina föräldrar när dom var bortresta och det har jag inte tagit nån skada av.Jag tycker du skall skita i vad Johanna får av sin pappa och sköt dig själv.

  Madelene

 5. pc says:

  Haha så himla gullig resväska! En sån hade jag lugnt velat haft om jag var yngre igen! 😉 Bra o söt blogg!

 6. Åyh vad mycket fint hon fått 🙂 Resväskan var ju toppen!

 7. Johanna says:

  Jag håller med Jessica ovan. Allt verkr så hysteriskt med allt dessa paketöppnande. Hur ska man då få det att bli speciellt vid jul och födelsedagar. Och hur blir det på andra barns kala framåt i tiden, lilla JOhanna kommer ju bli alldeles förstörd när inte HON får öppna paket.

  Sen till Madelene: Varför så arg? Varför går du i sådan försvarsställning, det är väl inte ditt jobb? Jisses!

 8. Anne_K says:

  Jag hejar på Madelene.

  Förstår inte varför man ens orkar bry sig om hur andra familjer gör med paket och annat?

  Är inte det upp till var och en?

 9. Johanna says:

  Klart det är upp till var och en. Lika väl som det är upp till var och en och ha en åsikt. Eller hur?

 10. queenpeach says:

  så söta saker. själv bor jag ju i bangkok o önskar jag hade en dotter som jag kunde köpa alla fina rosa saker till 🙂

 11. Kari says:

  Elskede barn som får kjærlighet, oppmerksomhet OG presanger, tåler å få pakker også. Barn som blir "kjøpt" med presanger av foreldre som ikke har tid til dem, forventer hele tiden mer. De blir storforlangende og gretne barn. Ikke fordi de er dårlige mennesker, men fordi det de egentlig ønsker seg er kjærlighet.

  Johanna ser ut til å være et lykkelig, elsket barn, så jeg tror nok hun tåler de presangene hun får.

  Hjemme hos oss handler julen om kjærlighet, samvær og glede over hverandre. Presangene kommer i annen rekke… En hilsen til alle, uansett om dere er enige med meg eller ikke.

  -klem-

 12. .helena says:

  Hur är priserna på Central Festival? Förstår att de kanske är ngt dyrare än på t ex en marknad men är de ff förhållandevis "Thailandsbilliga"?

  .helena

 13. Anne_K says:

  Visst är det upp till var och en att ha en åsikt men måste man alltid tala om för andra vad man tycker då?

  Kan man inte bara låta folk vara?

  Som Kari skrev så verkar Johanna vara en älskad tjej och presenterna gör nog ingen skillnad i hennes värld. Hon verkar ju lika glad för det hon får oavsett om det är spontant eller jul.

  Men jag antar att det får Er att må bättre genom att klanka ned, ni som måste skriva något negativt.

 14. Madelene(Landvetter) says:

  Till Johanna .

  Om nu en pappa har varit i från sin dotter i två veckor och vill köpa presenter till hene så skall du skita i det.Och jag tror att lill Johanna kan gå på kalas utan att vilja öppna kompisens presenter.

  Det verkar som du har problem eller rentutsakt avudsjuk.Dom komentarerna ni skriver är bara så barnsliga för att en litten tjej får presenter av sin pappa när han har varit ute och rest.Är ni avudsjuka?????Bli vuxna nån gång.Kram på dig lill Johanna jätte fin presenter som du fick av din pappa som säkert har saknat dig när han har varit bortrest.Kram på dig och på din underbara mamma,pappa.

  Madelene

 15. Linda says:

  Det var fina väskor och jag vet en här hemma som önskat sig en Hello Kitty-handväska av tomten 😉

 16. tanja says:

  sött med hello kitty 🙂

 17. AnnaStina / Gizmolinas says:

  Kari-

  TACK för BRA kommentar ! 🙂 jag håller med dig i allt du skriver till 100%. och jag önskar dig en flott vecka fylld av solsken ! Kram! 🙂

  Helene-

  Priserna på "Central" är kanon bra ! 🙂 Jag har shoppat SÅ FINA barnkläder där till Johanna till fantastiska priser. Men då jämför jag så klart med priserna här hemma. Om jag jämför med nattmarknaden så är det så klart dyrt 😉 Du kan fynda på marknaderna men du får mer kvalitet för pengarna på Central. Kram! 🙂

  Anne_K-

  Tack för din trevliga kommentar ! 🙂 Önskar dig en härlig vecka. Kram ! 🙂

  Till sist vill jag bara säga att Johanna har en helt fantastisk pappa som ville ge sin dotter så fina presenter då han varit ifrån henne i 2 veckor och saknat henne enormt.

  Kramar! 🙂

 18. Johanna says:

  Madelene: Men jisses, jag missunnar väl inte Johanna hennes paket som hon har fått av sin pappa när han varit bortrest. Självklart ska hon få det. Men så hysteriskt! Det är ju alltid paketöppning! Jag vet att Johanna är älskad och har det bra, jag tvivlar verkligen inte på det. Det är shoppingen jag är nyfiken på, hur man kan handla och handla hela tiden. Det är väl möjligvis det jag skulle vara avis på, att ha möjlighet att kunna göra det. Men att annars? Nej.

 19. Rebecka says:

  Jag tycker det bästa stället att ta sig till är Bangkok i Thailand

 20. Mia says:

  Gillar om det du skrivit! Kul att se lite schyssta grejer och inte bara det generella grejerna som man kan läsa om typ alltid. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *