PRESENTTIPS…!

Allmänt

God söndag mina kära bloggvänner! 

Jag älskar verkligen söndagar, det är en extra avslappnad stämning i luften och känslan är hemma idag är 100% feelgood så jag njuter verkligen av att ligga på soffan och “andas in, andas ut”, känner att det är väldigt välbehövligt idag.

Och idag är det inte vilken dag som helst för idag så är det Morsdag här i Norge så jag vill skicka mina största varmaste kramar till alla er amazing mamas där ute som gör allt för att era barn ska ha det så bra som möjligt.  Ni är deras viktigaste förebild och den kärlek ni strösslar över dom är den mest värdefulla kärleken.  Så idag hoppas jag att du firar dig själv lite extra!  Sen vill jag skicka massor med kärlek till min älskade världens bästa mamma ♥ uppe i Luleå som jag alltid saknar så mycket då vi inte är tillsammans och, jag vill skicka mitt största TACK till min älskade fantastiska världsbästa vackraste Johanna för att jag får den äran att vara hennes mamma. Jag kunde inte vara en stoltare mamma och momager. Johanna – du är min BFF for life och varje dag med dig är en glittrig fest!  Älskar dig mest av allt ! ♥♥♥

 

En cozy söndag hemma… ligger mest i soffan med den här utsikten… 

 

…älskar när min discokulor strösslar glitter i hemmet. 

 

Jag har packat ihop en försenad och kombinerad 1:års present + julklapp till en söt liten familjemedlem som får bli dagens presenttips. Tänker att den här ryggsäcken + vattenflaskan är perfekta till barnehagen. Jag hittade båda hos Sprell och det fina kortet som bli en 3D karusell då man öppnar det kommer från Meri Meri. 

 

Jag packade in vattenflaskan i den fina presentpåsen från Nille och väskan i presentpapper från Søstrene Grene, det rosa bandet har jag köpt i Thailand. I vanliga fall så placerar jag aldrig kortet i kuvertet men – det här kortet är i flera olika delar så då blev det nödvändigt med kuvert.

 

Idag reste tyvärr J´s vän hem så vi körde henne till bussen i eftermiddag.  Hennes resväska står högst upp på min önskelista sedan länge tillbaka så den hade hon gärna fått lämna kvar… 

Det ser lite tomt ut i fönstren där bakom men – jag hade med mig gardiner i bagaget från Luleå så nu ser jag fram emot att få de monterade för gardiner kommer att maxa feelgood känslan här hemma i vardagsrummet.  Längtar!

 

Önskar dig en riktigt mysig kväll vidare fylld av extra mycket kärlek!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

45
Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *