Pressevisning: Vintage Stories.


Barnkollektionen är riktigt FIN och passar PERFEKT till julens fester som närmar sig med stormsteg.

Den 20:e augusti var jag på pressevisningen av KappAhl´s “Vintage Stories” kollektion som lanseras imorgon. Kollektionen finns endast i butik under en begränsad tid och varje plagg finns bara i en begränsad upplaga så “först till kvar” principen gäller 🙂

Kollektionen vänder sig till både mor & barn och barnkollektionen finns både till de allra minsta (baby) samt upp till 170cl.  Färgskalan går i olika grå toner, rosa och lila nyanser samt svart & puder. (we like !).


Dessa trevliga girls ansvarar för Kapp Ahl´s nya presserom och bilden är tagen på pressevisningen av kollektionen Vintage Stories.

Missa inte TÄVLINGEN där ni norska bloggläsare (som bor i Norge) kan vinna kläder ur kollektionen för 1500nok. Klicka HÄR för att tävla. (tävlingen avslutas kl.23 i kväll och vinnarna presenteras i morgon tidlig).

Vi har haft mysigt besök av Heidi i eftermiddag och nu väntar nattning av min trötta prinsessa så jag passar på att ladda ner bilder från dagen då jag läser Askungen så ses vi snart igen 😉

Trevlig kväll så länge !

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Pressevisning: Vintage Stories.”

 1. Caroline says:

  Jag fastnade mest för tavelramarna i det här inlägget, haha! Tyckte jag kände igen dem och mycket riktigt så är de från IKEA minsann, http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/00091967

  Tror bestämt att jag ska införskaffa två sånna och rama in några fina svartvita bilder till hallen. Du inspirerar då alltid med dina inlägg, även om det kanske inte alltid är på just det sättet DU tänkt dig! ;o)

  Ha det gött!

 2. babby says:

  Har uppdaterat min smyckeshop!
  Kika in på min blogg!
  Gratis frakt endast under nästa vecka!

 3. Evelina says:

  Vilka härliga barnkläder….shopping ådran börjar pumpa!! =P Kul med lite nytt och fräscht ifrån Kapp Ahl…kram

 4. Superfina kläder och jag skyndade in på hemsidan för att spana in barnkläderna som jag även trodde fanns för pojkar, men icke. Såååå synd. Tänk vad fint det hade varit med skjortor, västar och "gubb byxor" i vintage stil….blev riktigt besviken=(

  men men…kanske kommer nästa år?

  kram Erica, mamma till två prinsar

 5. finacarina says:

  Fina kalaskläder till flickor men de känns lite för dammiga för mig. Har kommit till den åldern då jag inte vill klä mig som en gammal tant. Kläderna kanske kan funka på unga tjejer. Synd att det inte finns lite mer roliga och fina kläder för pojkar. Det är otroligt mycket fokus på prinsesskläder och att klä upp flickorna. Vad ger det för signaler? Killar vill väl också vara fina, eller?
  Carina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *