Prinsessa på vift!

Allmänt

168397-199
Vår i luften… här flörtar mitt hjärta med söta Elian… 😉

Idag har min prinessa FÖR FÖRSTA GÅNGEN varit borta på besök helt själv! :-)) Strax efter 10 lämnade jag henne i farten hemma hos solstrålen Josefine och hennes söta prins Elian. Hon hann nästan somna på vägen dit men inte helt… så Josefine körde vagnen fram o tillbaka till hon somnade efter att jag sprang iväg till min SPA timme.

Sen hade hon varit hur GLAD som helst och bara legat och myst och lekt på golvet och fått mosad banan och följt allt Elian gjort med stort intresse.! Josefine hade upptäckt att däcken på sessans vagn var helt tomma så när jag kom tillbaka hade hon pumpat dem och rengjort vagnen under.  Taaack !! för det! 🙂

När jag kom tillbaka från min ansiktsbehandling på Colusseum SPA så var sessan hur glad som helst! 🙂

TACK TACK TACK TACK Josefine för att du tjatade på mig att boka SPA och för att du tog hand om min sessa idag! 🙂 jag vet att hon har haft en TOPPEN dag!!! 🙂

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “Prinsessa på vift!”

  1. josefine says:

    det var bara supermysigt!!!!!!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *