Prinsessan 8 månader!!!

Allmänt

Idag är det min prinsessas 8 månaders dag! 🙂 Det känns helt galet att min älskade underbara lilla sessa redan är 8 månader. Fantastiskt är det!! Jag märker att hon är sååå nära att börja krypa nu, hon jobbar stenhårt på saken!
 
Dagen firades med att jag köpte med mig en flaska Moet då jag besökte min bästis Lotta och hennes 3 kids. Champagne är sååååå gott!!! 🙂 Sessan fick 2 bodys och ett par byxor från Polarn & Pyret i present och några små saker…  Också shoppade vi resesäng till henne idag så att hon ska få sova bättre på nätterna här uppe i Luleå för nu märker jag att hon inte sover lika bra i sängen tillsammans med mig…

De 2 nätter vi sovit här nu har hon rullat och rullat och rullat i sängen men det tar ju liksom aldrig stopp på samma sätt som det gör i hennes egen säng så i dubbelsängen rullar hon nästan upp på mig till slut vilket gör att varken hon eller jag sover så bra…I natt sov jag i princip med ena benet på govet för att hon skulle få plats i sängen och då snackar vi ändå dubbelsäng! 😉 Natten i natt kommer bli sååå mycket bättre!

Idag vaknade mitt hjärta kl. 07. Vid 12 åkte hon och jag + min bror och shoppade sängen mm. + att jag köpte mig lunch på MAX grillens drive in. Gud vad det är GOTT med MAX hamburgare!!! 🙂 Jag ÄLSKAR deras goda dressing också. För mig finns inte godare snabb mat än deras! 

Var och reklamerade min fina fina ring idag också så på måndag ska de försöka fixa den. Hoppas de lyckas för jag vill helst inte resa hem utan den… Min vän Lotta som jag besökte idag har ett så kul slang för diamanter… "brillan" 🙂 Bling, Bling säger jag bara! 😉

Sen var vi som sagt och myste hos Lotta och min prinsessa ääääälskar verkligen att vara med andra barn. Lottas kids är (förlåt Lotta om jag skriver fel nu….) Mimmi 1,5 år, Stina 2,5 år och Måns 7 år. Johanna var helt i 100 och tok myste! 🙂 Vi mammor drack Moet och tjej snackade, lovely! 🙂 Lottas sambo är i Afghanistan fram till november så hon är själv med alla 3 barn + att hon jobbar som tandläkare och det är jag IMPONERAD över.!! You go Lotta!! 🙂

Kvällen bjöd på middag hemma här hos mamma och hennes sambo Hans där vi bor. Min moster med mann och 2 barn (barn och barn… Kicki är 25 och Stefan är 22 år…) var också här + min bror Johan. Vi har ätit jätte gott och vid strax efter 20 somnade en övertrött sessa i sin nya säng och nu sover hon sött och de andra har gått ut på en bar…

Nu ska jag äta godis, softa och njuta lugnet….

I morgon ska vi besöka mormor igen.

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “Prinsessan 8 månader!!!”

  1. josefine says:

    ÅÅÅ Grattis Johanna!!!! KRAMAR till er, vi saknar er!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *