Prinsessan med KÄNDISAR!

Allmänt

168397-164
Carolina Gynning, min prinsessa och Carina Berg (ihop med Kristian Luuk…).

När vi var och åt lunch på Grodan (mitt favorit ställe) så ser jag plötsligt tjejerna från "Förkväll" passera på väg ut från restaurangen…. Tänkte på hur kul det vore att ha en bild av dem med sessan så vips! så gick jag och Johanna bort till dem och jag frågade om jag fick ta en bild?! Sånt är ju egentligen hur pinsamt som helst – kände mig som värsta "autograf jägaren" 😉 men skit samma – det var så kul att få en bild med dem och mitt hjärta! :-)))

Carolina var bara ÄNNU snyggare än på TV i verkligheten, hur fräsch som helst!!! Och på skuldern hade hon en shopping bag från Gucci.. ( I looooove Gucci) 🙂 Hon såg verkligen ut som en "stjärna"! jag gillar henne och imponeras över resan hon gjort från Big Brother, att hon bjuder så mycket på sig själv, att hon tagit ur sina oäkta bröst och att hon alltid skrattar och är så GLAD! (det är det få tjejer som henne som är!!!

 När vi bläddrade i Aftonbladet igår på flyget på väg hem till Oslo ( vi kom hem igår kväll ) så ser vi stor bild på Carolina & Carina också står de att de är de nya program ledarna för IDOL!! 🙂 Hur fränt som helst! Trot faktiskt att de måste ha haft den presskonferensen precis före vi mötte dem och att de var därför de var så x-tra sminkade och fina för de hade samma kläder på bilderna i Aftonbladet….

Det var Johannas första möte med kändisar! 😉

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “Prinsessan med KÄNDISAR!”

  1. josefine says:

    åå så kuligt, Carolina ser jättevacker ut här!!!Sessan också såklart =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *