Prinsessan på MAX.

Allmänt

168397-1475

Min prinsessa körde sin helt egna stil i barnstolen idag. Plötsligt hade hon snurrat sig själv så att hon satt så här! Som ni ser så är det pommes i ena handen och ballongen i den andra som gäller. Lovely! 🙂

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Prinsessan på MAX.”

 1. Nina says:

  hon är så SÖT!
  sköt om er!
  kramar
  /nina (som för tillfället bor i luleå med)

 2. Soulmate says:

  Vilken söt liten prisessa ;D

 3. Söt liten! Nej, jag är inte speciellt tröttis idag: sambon min har varit ledig m. mig idag (ska vara även imorgon) så att vi passade på att sova några timmar mitt på dagen =) Ta igen förlorat sömn helt enkelt 😉 Imorgon blir det ett besök på MVC, ska ta ut min hormonspiral som jag har haft sen februari i år: mår inte bra av den, har mensont typ 30 dgr/mån, inte kul! Och så ska vi passa på att köpa nya tjockare mössor till killarna.

 4. Rebecca says:

  Vilken härlig stil den lilla har! 🙂 Såå kul att få vara “med er” på era små äventyr, ni förgyller inte bara min, utan många andras dagar. Jag har lite funderingar på en av Johannas body’s som hon haft på ett foto här inne… Den är rosa med texten “Borned to be spoiled” på.. Undrar så vart man kan få tag på den, är nämligen en perfekt present till en god vän till mig som snart ska få en liten prins/prinsessa 🙂 Kanske man kan köpa den via internet? Vore så kul o få tag på en sådan fin! Fortsatt trevlig kväll! 🙂

 5. Miss America says:

  Så gulligt:) Kul med lulebloggare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *