Prinsessans nya kläder.

Allmänt

168397-1549
Storleken är 2 år vilket bara är bra för då har hjärtat kläder att se fram emot….!

Den här fina toppen med en rosett vid halsen & byxorna är de plagg som Petter shoppat till Johanna i N.Y. Märket är "Little Marc" från Marc Jacobs och kläderna var mycket billigare än de låter  🙂

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Prinsessans nya kläder.”

  1. Nina says:

    Var i NY hittar man little Marc?? Tack för en Suuuuppper blogg. Har juridik tentapluggat denna vecka men alltsom oftast kommit på mig själv med att surfa in på 🙂
    Kram

  2. AnnaStina says:

    Tack snälla du! 🙂 Nu piggade du verkligen upp mig här mitt i natten med ditt trevliga inlägg! 🙂 Vad härligt att min blogg förgyllt din tentavecka. Jag ska fråga min vän var han shoppat kläderna? men om jag inte minns helt fel så heter butiken “21-century”? De selger märkeskläder till väldigt bra priser där. Men som sagt – jag ska dubbelchecka butiksnamnet imorgon! Jag önskar dig stort LYCKA TILL med tentan! 🙂 Håller tummarna! Kram ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *