Prinsessans sandlåde premiär!

Allmänt

168397-1014
Som ni kanske ser så har mitt lilla hjärta på sig sina fina "tofflor" i sandlådan… hmm… Idag står shoe shopping på agendan! 😉

Efter en lika stressig start som vanligt så landade vi på dagis och idag hann mitt hjärta t.o.m. vara med ute en stund (vi brukar komma försent till det…). Så här är det premiär för henne i sandlådan! 🙂

Hennes nya dress gjorde att hon såg ut som en "michelingubbe" så jag skrattade sååå gott…. mitt lilla älskade hjärta… 🙂

Jag gick ut och åt frukost på Kaffebrenneriet och sen tillbaka till dagis för "en check" att allt gick bra och det gjorde det så nu är jag faktiskt HEMMA och det är så lyxigt att vara här hemma ensam att jag inte kan beskriva det i ord! Nu ska jag sätta på stereon på högsta volym, rulla upp håret och sen städa mega effektivt så här blir rent & fint och sen ska jag ta på mig mina solbriller igen och ta en power walk tillbaka till dagis. De ville att jag hämtar henne vid 13.30 🙂

Bäst jag sätter igång här nu så jag inte bloggar bort tiden 😉 

NJUT dagen kära blogg läsare och kom ihåg att den här dagen kommer aldrig tillbaka så somna inte i kväll utan att du har skrattat varit glad! 🙂  Och du – i kväll är det IDOL premiär på svenska TV4!!! Tjohooo!! 🙂

Kategori: Allmänt | 14 Comments

14 responses to “Prinsessans sandlåde premiär!”

 1. Madeleine says:

  ja, känslan att inte ha någon vagn i händerna känner jag igen! haha. Jo, jag jobbar med näringslivsutveckling och var faktiskt i Oslo igår för möte och tro’t eller ej, men jag passerade ett “Kaffebrenneriet” på vägen till mötet(kanske finns flera i stan?), vi kommenterade det och undrade om de hade gott svenskt kaffe eller blaskigt norskt… ;-)Skulle ju shoppa efter mötet, men hamnade på Gyllene M:et 🙂 och sen blev det bråttom till flytoget. Ha det gott!

 2. Linda says:

  Kul att höra att de går så bra för Johanna!
  Ha en bra dag! Kramar

 3. Bea says:

  Oj så söt, redan så kallt hos er att det är overall som gäller? Det var ju inte så länge sedan ni kunde bada. så snabbt vädret vänder.=D
  När börjar du jobba? Ha en fortsatt fin dag! =D

 4. Madeleine says:

  Halkade in på din blogg av en slump och nu är den min dagliga “drog”. Bara älskar allt rosa och din söta lilla prinsessa.
  Sköt om er.

 5. Lina says:

  Är inte Reimaoverallen till för minusgrader? De är väl supervarma och superbra, men kanske inte då det är plusgrader…?

 6. Angel says:

  Så som jag uppfattat är det andra avsnittet redan första sändes i Lördags tror jag =/ vilket jag missa men men =) så söt lill tjejen

 7. Jessica says:

  Vilken sötnos! Väntar på att min sessas höstjacka ska dimpa ner från La Redoute. Hösten kom som en överraskning…

 8. mia says:

  så søt hon ær lilla sessan
  kram

 9. Satu says:

  SÖÖÖÖÖÖÖTIS!!

 10. Sara says:

  Shit, vinteroverall redan?! Eller ja, jag tycker att det är en vinteroverall. Vi har såna overaller till barnen på vintern, dvs när det är snö och minusgrader.

 11. d says:

  det finns Reima overaller för hösten som inte är fodrade som vinter.Jag vet för jag har en och den är super för vind och regn…..

 12. Hilde says:

  Det her er en høstdress fra Reima, og det bruker mine jenter i barnehagen nå også:-)

 13. Sara says:

  Höstdress!? 😉
  No way. Det där är ju en Regensburgoverall (modellen heter så). Och det är en vinteroverall.

 14. AnnaStina says:

  TACK så jätte mycket för era underbara inlägg! 🙂 Och Madeleine, jag besöker Kaffebrenneriet men jag dricker faktiskt inte kaffe. Istället dricker jag deras färskpressade apelsinjuice 🙂 Så, jag anar inte hur deras kaffe är???
  När det gäller min älskade sessas dress och era inlägg ang om den är för varm för årstiden så är mitt svar följande: Det är de som jobbar på dagis som menar att detta är vad hon ska ha på sig nu så jag lyder bara “order” 🙂 De stora barnen har inte på sig overall ännu men eftersom min sessa kryper runt på asfalten & i sandlådan så är overallen PERFEKT för hon får lite skydd + att den värmer skönt då hon sitter på kalla marken.
  Jag är imponerad över ert engagemang i att hon har på sig den här dressen idag ! För mig är huvudsaken att hon mår bra och att hon kan krypa runt ute. 🙂 Så enkelt kan det faktiskt vara! 🙂 Jag är super glad över att vi shoppade dressen(overallen) för den kommer min sessa verkligen att använda!! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *