Prinsessigt besök!

Josefine i sin snygga kappa från Chill Norway.

Idag hade jag celebert besök av min vackra venn JosefineGizmo & Co. Planen var en myslunch på Bolivar men p.g.a. min crazy fm så fick jag bara tid att möta upp för ett glas juice… men – vi fick en FAB stund inne i butiken!  Josefine har bloggat riktigt fina (och många) pics från dagen i sin blogg så check it out.  Själv väntar jag på hjälp att få mina pics i större size… så vi får hoppas att de har återgått till det normala imorgon för nu är de alltför små…

Josefine  provar supersnygg skinnjacka från svenska Valerie + vacker ring fr Syster P.

Den här svarta paljettklänningen (även den från Valerie) är perfekt till en girls-night-out  & nyårsfest! Very glam!  (dragkedjan ska vara i ryggen…)

Tusen T.A.C.K. för l.o.v.e.l.y. gaver vännen!  Det var superkos att du kom innom butiken och dina fina ord i ditt blogginlägg förgyllde verkligen min dag!

Det blir hektiska dagar nu då jag har öppet butiken och JIG är bortrest så idag såg min em ut så här: Jag stängde butiken 16.30, körde till dagis och hämtade J, hem för lite mat + skift och sen, kl.17.20 iväg till turning (gymnastik) där snälla Gry tog på sig att ta hand om J om det skulle vara något för själv körde jag tillbaka till butiken och jobbade fram till turningen var klar och nu har vi precis ätit middag. En sak är säker: ALLT går ! 😉

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “Prinsessigt besök!”

 1. Marta says:

  Mysigt med besök. Och vilka fina rosor du fick, det var/är du värd! 🙂 Kram

 2. Mina två favoritbloggerskor all time! Er har jag följt länge nu 🙂
  Hoppas att det snart kommer en webbutik för nu är jag bra nyfiken på alla fina saker du har! Njut kvällen, kraaam

 3. gizmolina says:

  Marta-
  Tusen tack! 🙂

  Lotta-
  Åh så snäll du är. Tack ! 🙂 Och ja, nettbutiken kommer S.N.A.R.T. !! Njut kvällen du också !

  KRAMAR !! 🙂

 4. Åsa says:

  Wow! Vilken mysig butik du har öppnat! Synd att det är så långt till Oslo…
  Såg att “prinsessan” bloggar om såå fina julkulor från day. Hur mycket kostar de samt kan du ev. tänka att skicka dem till Sverige?

 5. Johanna says:

  Jodå, allt går. Frågan är bara om det är värt det. Ditt liv verkar vara extremt stressigt å pussligt. Sena kvällar å nätter. Svårt med att få tider att passa, eller att passa tider. Men trivs du med det så “går allt”, självklart!

  Personligen skulle jag gått bananas för länge sen. Men alla har ju sin dröm å vill man så går det… 🙂 Lycka till med butiken.

 6. Charlotte says:

  Min tanke är också: ja, allt går, men till vilket pris..?
  Tolka mig rätt, dina beslut är ju dina och jag önskar dig ALL lycka med butiken, men tror att det in the long run kan tära på hälsa, stressnivå, tid med dina J:s m.m.

  Hoppas du finner balans! Och ibland är det faktiskt okej att säga “nej, nu vill jag bara vara hemma en dag…”
  KRAM!

 7. Mary says:

  Nu finns det en anledning till att ta en avstickare till Oslo!!! För att hälsa på din i din fina butik ;D Snacka om turistattraktion nu, hihi! Stor Kram och Grattis Anna-Stina, Äntligen har du öppnat din efterlängtade butik <3

 8. Anna says:

  Jag viiiiiill åka till Oslo och inom din butik 🙂 Lycka till! Kraaam

 9. lajla says:

  Det finns gott om företag som går i konkurs om och om igen och startar upp igen. Men det verkar ju himla jobbigt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *