Provrum + Johanna = not a perfect match..


Detta härligt rosa provrum provar jag gärna kläder i (har hittat bilden på nett).

Jag somnade så klart i soffan idag ( framför Sex and the city på TV3 ) och nu sitter jag här precis som "förr i tiden" och nattbloggar i mörkret 😉

Idag tog jag & Johanna en tur ner till min bästa vän Petter på "Höyer" (en riktigt bra klädbutik på Sköyen här i Oslo) och eftersom det inte är helt lätt att prova kläder med Johanna så slutade besöket med att några plagg fick följa med mig hem och dessa ska jag prova i lugn & ro imorgon då hjärtat är på dagis.  För allt började bra idag med att Johanna satt på golvet och lekte med sakerna i min handväska men sen spårade det ur och jag fick springa runt och söka henne mellan klädhyllorna 😉

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “Provrum + Johanna = not a perfect match..”

  1. Jayleene says:

    wiii ser jätte vackert ut=) Me like! Jag vill me gärna prova kläder där=)Sex and the city är en trogen följare=)ha en bra dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *