PUH…!

Hittade plötsligt den här gamla bilden i mitt arkiv. Det är från ungefär den här tiden på året 2006, i USA, och då låg minsann J i min mage. Tänk , 7 år sedan ! och så annorlunda livet var utan barn.

Jag har suttit fullkomlig begravd i en jobbsak den här veckan och nu kom jag ä.n.t.l.i.g.e.n. i mål! Så FÖRLÅT till alla er som mejlat mig och inte fått svar.   Ni hör från mig snart  !  och butiken i Vibesgate är föresten öppen fredag + lördag kl.12.00 – 16.00.  Också kickar jag igång -70% på alla a/w-13 varor i webshopen i kväll + att jag fyller på med N.E.W.S. så häng med… !

Nu måste jag ut och andas lite frisk luft i det vackra soooliga vintervädret  innan jag ska hämta min lilla prinsessa på AKS !  🙂

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “PUH…!”

 1. Domesticka says:

  HUUUR hittar jag ens REA:n i webshoppen? Jag ser inga röda priser alls?

 2. Ja du, den tiden den tiden. Inte för att jag inte vill ha mina barn, men ibland skulle det vara roligt att gå tillbaka till tiden innan. Säger jag som klättrar på väggarna när barnen sover hos mormor 😉 KRAM

 3. ISLANDSMAMMA says:

  Japppp tiden bara går, gäller att NJUTA 🙂

  TREVLIG KVÄLL söta fina 🙂

 4. Maria says:

  Hej! Följer din härliga inspirerande blogg. Har själv en dotter som jag tror är året yngre än din sötnis. Vi befinner oss nu i Thailand och ska boka två nätter i närheten av Phuket för shopping. Ska åka till Central Festival bland annat. Var hittade du den fina skolväskan? Min dotter såg den och tyckte den var så fin :0) Inte säkert just en sån finns men kanske ngn liknande. Har fu även tips på ngt bra boende?
  Vore så tacksam för ditt svar, skulle betyda massor!
  Vänligen, Mia

 5. Sofie says:

  Hej

  Jag beställde nyligt en blus från din webbshopp, och blev så glad när du hade gjort lite komentarer och skickat med!
  Det gör att man gärna beställer från din sida igen.
  Ha det bra // Sofie fd klasskamrat från Luleå

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *