PUSS & KRAM HELA DAN.

Dagens reminder.

Moooorning sweeties!

Vaknade prick kl.8 av en glad prinsessa som fått sova hela natten. L.y.c.k.a.! Och ute strålar solen från en vackert klarblå himmel och jag inser att idag bara måste jag tvätta fönstren här i köket för gsus så smutsiga de är. Det är nästan så jag inte ser slottet… och det vill jag ju göra! 🙂

Den här helgen blir inte lika festlig som förra då vi hade både mamma och moster på besök, istället blir det hemmafix, jobb och krya-på-Johanna. Vi har föresten kommit fram till att J nog fick sina vannkopper redan förra fredagen så det kanske inte är så många dagar kvar nu?  De flesta kopporna har börjat torka, men inte alla, så vi får väl se hur länge till hon måste vara hemma?

Förra helgen startade med ett härligt gäng girls inne på Johannas rum.  Och ja, jag sov på gästsängen som moster sitter i natt.

Jag är så glad över mina frukostbrickor från den souvenir-kollektion som lanserades då kronprinsessan Victoria gifte sig. Och tabletterna + servetterna från Svenskt Tenn är favvisar. 

Nej, nu ska jag ta en dusch och sen: fönstertvätt. Lika bra att köra på när inspirationen är här men jag tar inte alla, det blir för stort prosjekt, håller mig till de här på köket…och kanske J´s rum…och kanske vardagsrummet? Äsch, kanske lika bra att ta alla är när jag ändå är igång 😉  Och jag var föresten lite sugen på att köpa olivträd till terrassen igår men i butiken sa de att jag borde vänta ca 2 veckor till jag ställer ut dem p.g.a. nattkylan. Hur har du gjort? har du ställt ut? eller väntar du?

Hoppas att solen skiner på dig också idag och att din fredag blir hur festlig som helst!

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 16 Comments

16 responses to “PUSS & KRAM HELA DAN.”

 1. Superhärlig blogg 🙂 Njut av fredag nu….

  • gizmolina says:

   Åh vilken underbar feedback. Tusen 1000 tack browneyedgirl! 🙂 You just made my day!

   Önskar dig en amazing weekend! Kram!

 2. Titti says:

  Vilka fina brickor…jag har glasunderlägg med bilder på Victoria och Daniel!
  Skönt att Johanna är bättre.
  Putsa fönster…..det tycker jag inte om….men ett måste så här om våren!
  Kram Titti

  • gizmolina says:

   Tack för omtanken ang. Johanna Titti! 🙂 Och nej att putsa fönster är verkligen inte speciellt kul men samtidigt är det så skönt att se det färdiga resultatet så det går fint ! Och jag som har haft butiker är van att putsa fönster året om 😉

   Happy sunny funny weekend! Kram!

 3. ISLANDSMAMMA says:

  Alllllltid skönt att titta in hos dig 🙂

  HAPPY HAPPY DAY sæta sæta 🙂

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 tack för härlig feedback Islandsmamma! 🙂 Nu blev min dag ä.n.n.u. soligare och du peppade mig precis till att blogga xtra mycket i helgen.

   Önskar dig en looooovely weekend !!! Kram!

 4. Mona says:

  Du har alltid fina bilder och intressant text,
  det är så här en blogg ska vara,jag njuter jag älskar din smak.Fönstr är inte roliga att
  tvätta,men jag har diskmedel svamp och gummiskrapa,det blir bra.Kram!

 5. gizmolina says:

  Vilken f.a.n.t.a.s.t.i.s.k. energi som flödar här på min älskade blogg idag. Jag blir helt lycklig…. ! 🙂 Miljooooner T.A.C.K. för helt underbar feedback Mona! jag blir helt rörd… Och nej, fönster är inte roliga att putsa men det är roligt att ha putsade fönster ! 😉

  Happy weekend!!! Kram!

 6. elin says:

  Ja, det er på tide med vinduspuss hos oss også… Men nå har de feiet gatene i mitt (og ditt!) nabolag, så da er det klart for både innvendig og utvendig puss av vinduene 🙂
  Håper Johanna snart er helt frisk og at dere får en flott helg!
  Klem, Elin

  • gizmolina says:

   Tack för omtanken ang. Johanna! 🙂 Jag får erkänna att jag inte blev helt klar med alla fönster men det känns härligt att vara en bit på väg 😉 Och ja, nu blir det vår fint i våra gator.Tänk – det är ju inte länge till 17 maj… !

   Happy söndag!!! Klem!

 7. karin says:

  Ja , jag måste oxå hålla med alla andra här, du har verkligen en jättefin blogg, man blir liksom glad av dig:))) ha en fin Fredag:)

  • gizmolina says:

   Åh så kul att höra att jag sprider glädje. Det gör mig väldigt, väldigt glad! 🙂 Tack Karin!!!

   Önskar dig en söndag fylld av lyckliga stunder och skön avkoppling! Kram!

 8. L says:

  Jag instämmer med alla andra härinne att din blogg är grym. Så otroligt inspirerande och så g.l.a.d. man blir efter ett besök härinne!!! :-D))

  jag måste passa på att fråga vart du har köpt dom fina skedarna med stjärnor och fjärilar?

  KRYA PÅ DIG Johanna<3

  Ser SÅ fram emot bilder från er FINA lägenhet!! ;);)

  • gizmolina says:

   Jag blir helt rörd av all positiv respons jag får…. Tusen 1000 miljoner tack L! You make me happy!!! 🙂 Och de fina skedarna med fjärilar shoppade jag häromdagen hos butiken Ting nere i city. Hoppas att du får tag i dem!

   Önskar dig den bästa söndagen! Kram!

   P.S vet att jag lovat att visa fler pics från vårt hem…en dag snart så….!

 9. Helen says:

  Tack för ytterligare ett mysigt och peppande blogginlägg – som gör en glad! Älskar din blogg och försöker läsa den varje dag (en av få som jag återkommer till hela tiden)! Dina inlägg är som en god bok – man vill inte att de ska ta slut utan bara ha mer härliga bilder! Ha en fin fredag och trevlig helg!

  • gizmolina says:

   Tusen miljoner T.A.C.K. för fina ord Helen! och sååå underbart att få höra att min blogg är som en god bok och en blogg du väljer att återkomma till. Nu peppade du mig verkligen i mitt bloggande ska du veta! 🙂

   Hoppas att du har haft en underbar helg och att du får en söndag fylld av både solsken och lyckliga stunder! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *