R.E.F.L.E.X.

Allmänt

Hur f.i.n.a. är inte dessa reflexvästar från norska Looky Lou?  Johanna hoppade högt av glädje då hon såg dem! och jag älskar att de får lilla J att synas bättre i mörkret !  

Jag var tvungen att sticka ut och fixa ett ärende och då jag promenerade hem, i höstmörkret, så passerade jag 2 personer som hade reflexer hängande ut från fickan och då tänkte jag hur otroligt B.R.A. det är med reflexer!!!  de glittrade i mörkret och ja, det kan kännas lite små töntigt att hänga ut en reflex ur fickan men vi syns SÅ otroligt mycket bättre med dem ! så – i vinter kör både jag & J med reflex! J med sina söta reflexvästar och jag med dem dinglande ut av fickan…  Vi får tänka på allt glitter de sprider i höst/vintermörkret, som små discokulor ! 😉

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “R.E.F.L.E.X.”

 1. Men alltså, -Hur söt kan en reflexvest få bli? Jag kan ha reflexvest också om jag får en så snygg :))))

  Vi är jätte noga med Reflex här hemma också. Det är super viktigt att synas i höst & vintermörkret om man har liv & hälsa kärt.

  Vårt hjärta måste absolut få en sådan rosa fin att lysa upp i mörkret med.

  KRAMAR & Hoppas du är mycket bättre hjärtat

  • gizmolina says:

   Ja men eller hur? jag vill också ha en lik ! Haha 😉 Den är bara världens sötaste ! så klart din lilla prinsessa ska ha en ! och tack snälla för krya-på. Jag börjar bli bra less på att ha den här förkylningen på besök…. satsar på att vara bättre i morgon… ! Önskar dig en amazing weekend!!! Puss & Kram !

 2. Jennifer says:

  Wow, det där var verkligen en fin reflexväst!
  Ja nog är det toppen med reflexer, det är så otäckt när det plötsligt dyker upp någon som man inte sett i mörkret. När jag går mina PW i mörkret så kör jag med sådan där gul ful reflexväst, men jag struntar i att det är fult för jag vet hur mycket jag uppskattar när andra har det när jag kör bil :). Så heja er för att ni använder reflexer!

  Ha det bra! Kram Jennifer

  • gizmolina says:

   Visst är den fin ?! Den sötaste man sett ! 🙂 och jag håller med dig, jag är också SÅ glad för alla som har reflex då man är ute och kör bil för det är verkligen svårt att se mörkt klädda människor i mörkret… ! Och du gör helt rätt i att använda en sån där ful gul väst ! Happy weekend!!! Kram!

 3. Silje says:

  Refleks MÅ man ha. Heldigvis er det refleks på de fleste fritidsklær, men når man pynter seg er det ikke så mange som husker refleksen. Og det er kanskje da det er viktigst. En selv har kanskje noen glass vin innabords og er ikke så oppmerksom som man kannskje ikke så oppmerksom som man burde vært. Og enda værre: Man kan møte på sjåfører som ikke er så oppmerksom som de burde vært. Trafikken er ikke så tett på kvelds/nattetid, så det er lettere å sitte i egne tanker når man kjører. Nei, en liten “diskokule” i lomma på ALLE jakker er en billig forsikring,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *